Opskrift: 3 hurtige dips til i aften

Dip er intet mindre end genialt. Det kan trylle gulerødder og selleri om til ren guf – og så kan disse dips sikre dig, at du får gavn af alle de fedtopløselige vitaminer i grøntsagerne. Nemt, hurtigt og meget billigere end de fancy færdiglavet.

Jeg laver altid mine dips selv. Ikke for at være overdrevet husmor-overskuds-agtig, men fordi det er voldsomt nemt, hurtigt, billigt, og så slipper jeg for at indtage uanet mængder af E-numre.

Disse tre kan laves, alle sammen, inden for 10 minutter! Opskrifterne giver ca. 2 dl pr. stk.

Chilimayo

1 dl mayonnaise

½ dåse koncentreret tomatpure (går det helt galt, kan ketchup også bruges)

1 dl skyr eller creme fraiche – dette kan også erstattes af mere mayo

3 tsk tørret chili eller 1 frisk hakket

1/2 tsk peber, evt et lille drys salt

Bland det hele godt sammen. 

Krydderolie med persille

1 dl god olie – oliven eller valnødde

½ bundt persille

2 fed hvidløg

½ tsk peber

½ tsk salt

Put det hele i blenderen, og blend indtil ønsket konsistens opnås.

Bearnaisemayonnaise

1 dl mayonnaise

1 dl skyr eller creme fraiche, kan erstattes af mere mayo

2 tsk bearnaiseessens

2 tsk tørret estragon

½ tsk peber

Bland det hele godt sammen.

 

Godt nytår!

 

Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit!