Opskrift: Æblesnack med peanutbutter

Et af de bedste råd jeg har til at holde vægten nogenlunde i snor, er at kende sine snacks. Det er sjældent hovedmåltiderne, der løber om hjørner med os, som snacking kan gøre det. Vi må erkende, at vi skal have dem - altså de hyggelige snacks. Så kender du til de værste syndere i den kategori, og kender du til nogle seriøse alternativer, så er du langt. Gulerødder kan og vil aldrig smage af marsbar, uanset hvor sjovt du skærer dem ud! Prøv i stedet at pynte dit æble med peanutbutter og chokolade, og vi nærmer os en reel erstatning!

 

2 personer

2 æbler

2 spsk peanut butter Mælk/kokosmælk

1 spsk honning, kokossukker eller 1 tsk sukrin

20g mørk chokolade

 

Skær æblet i tynde skiver, og læg det, som skulle du anrette cappacio. Bland peanutbutter med dit valgte sødemiddel, og fortynd med mælk eller kokosmælk, indtil det er som en "sauce", du kan anrette ud over æblerne. Hak chokoladen, og kom på til sidst. 

Tip: Erstat æble med andet frugt som pære eller banan - eller prøv bladselleri, gulerod eller rødbede, hvis du er hardcore
Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit!