Opskrift: Chokoladeindsmurt riskiks med din yndlingspynt

Chokoladeriskiksen er en  sundere udgave af en chokoladekiks – og så er den super nem at lave. Omkring kl. 15 og igen kl 20 aktiverer de fleste en del af maven, som kun kan spise slik eller chokolade. Vil du gerne holde den sunde livsstil, er det derfor godt at være forberedt, når trangen til noget sødt presser på. Riskiksen er derfor en god måde at få stillet sukkertrangen. 

Det skal du bruge

1 pakke fuldkornsriskiks

70% chokolade

Topping: nødder, kokos, chiagrø, peanutbutter, tørret bær

Smelt chokoladen, og kom det tyndt ud over riskiksene. Der går ca 5 gram chokolade pr kiks. Kom dit valgte topping på, og lad dem størkne. Opbevar i en lufttæt boks.

Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit!