Opskrift: Delikat, glutenfri pizza, alle pizza-elskere bør smage

En super nem og glutenfri lowcarb pizza med ingredienser, selv den mest skrabede Netto kan diske op med. Nogle gange bliver glutenfrit bagværk lidt omstændigt, men det behøver altså ikke være sådan. Denne pizza er utrolig nem at lave, og så smager den fantastisk! Skulle det have interesse indeholder én portion her ca. 330 kcal, 33g protein, 20g fedt og 9g kulhydrat - hvoraf 3,5 g af dem er kostfibre. Du er med andre ord garanteret god mæthed for pengene!

3 personer

1 lille blomkålshoved

3 æg

Lidt salt

25g gram parmesanost eller mozzarella

1 dåse hakkede tomater

2 fed hvidløg

1 spsk olivenolie

2 friske tomater

200g hakket oksekød eller skinkestrimler

75g mozzarella

Tørret oregano

Hak hvidløg, og bland det med hakkede tomater, tomatpuré og olivenolie. Blend blomkål og parmesan til smulder, og bland med æg og salt. Smør ud til 2 bunde eller én stor. Skær tomaterne i skiver, og fordel pure og tomater ud over pizzaerne. Top med det hakkede oksekød, og krydr med salt og oregano. Bag ca. 25 minutter ved 200 grader ind til skorpen er let sprød, og oksekødet klar. Top med frisk salat, lidt olivenolie og salt.

Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit!