Opskrift: Fiskedeller

2 personer
150g laks
150g torsk eller anden lys fisk uden ben
1 æg
100g knoldselleri eller kartoffel
Salt og peber
Spidskålsalat
200g kartofler
½ spidskålshoved
Frisk baby spinat
1 spsk smør
Saft af ½ citron
Dild/senneps fraiche
½ bundt frsisk dild eller 1 spsk tørret
1,5 dl cremefraiche
1 spsk sennep
1 spsk honning eller kokossukker
salt og peber
Kog selleri/kartoffel mør. Blend fisk og æg sammen. Tilføj selleri/kartoffel, samt lidt salt og peber. Steg gyldne på panden
Dressing: Bland sennep, honning og cremefraiche. Hak dilden fint og bland i. Smag til med salt og peber.
Skær spidskål fint. Kom smør, lidt vand og citronsaft i en gryde. Kom spidskål i og damp det mørt. Tag op, men lad væden blive i bunden. Vend spinat og kartofler i spidskål og kom til sidst væden fra gryden over. Server med dild fraichen og fiskedeller.