Opskrift: Fiskedeller

2 personer 

150g laks

150g torsk eller anden lys fisk uden ben

1 æg

100g knoldselleri eller kartoffel

Salt og peber 

 

Spidskålsalat

200g kartofler

½ spidskålshoved

Frisk baby spinat

1 spsk smør

Saft af ½ citron

 

Dild/senneps fraiche 

½ bundt frsisk dild eller 1 spsk tørret

1,5 dl cremefraiche 

1 spsk sennep

1 spsk honning eller kokossukker

salt og peber 

 

Kog selleri/kartoffel mør. Blend fisk og æg sammen. Tilføj selleri/kartoffel, samt lidt salt og peber. Steg gyldne på panden 

Dressing: Bland sennep, honning og cremefraiche. Hak dilden fint og bland i. Smag til med salt og peber. 

Skær spidskål fint. Kom smør, lidt vand og citronsaft i en gryde. Kom spidskål i og damp det mørt. Tag op, men lad væden blive i bunden. Vend spinat og kartofler i spidskål og kom til sidst væden fra gryden over. Server med dild fraichen og fiskedeller.

Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit!