Opskrift: Grønne kålruller

Rullerne kan både laves fælles ved bordet, eller de kan forberedes, et par timer før de skal spises. Varier fyldet efter lyst og køleskabsindhold, og kom på den måde dine grøntrester til livs. Jeg har holdt disse vegetariske – fordi forandring fryder.
2 personer
1 spidskål
1 stor rød peberfrugt
2 stor gulerod
½ squash
1 forårsløg
Grøn salat
1 stor spsk grøn pesto
1 avocado
1 dl skyr (eller 2 dl ærter hvis du vil holde det vegansk)
1 fed hvidløg
Citronsaft
Salt og peber
Skær peberfrugt, gulerod og squash i tynde og fine stave. Det virker super delikat, når man bider i rullerne, at man har taget sig tid til at skære indholdet ordenligt. Snit forårsløg fint og bland med pesto.
Kør avocado, skyr/ærter, citronsaft, og hvidløg på en minihakker til en lind mousse. Tilføj eventuelt lidt vand eller kokosvand, hvis du vil have den mere tynd og dressing-præget i konsistensen. Smag til med salt og peber, og evt lidt mere citron.