Opskrift: Grønne kålruller

Rullerne kan både laves fælles ved bordet, eller de kan forberedes, et par timer før de skal spises. Varier fyldet efter lyst og køleskabsindhold, og kom på den måde dine grøntrester til livs. Jeg har holdt disse vegetariske – fordi forandring fryder.

 

2 personer

1 spidskål

1 stor rød peberfrugt

2 stor gulerod

½ squash

1 forårsløg

Grøn salat

1 stor spsk grøn pesto

 

1 avocado

1 dl skyr (eller 2 dl ærter hvis du vil holde det vegansk)

1 fed hvidløg

Citronsaft

Salt og peber

 

Skær peberfrugt, gulerod og squash i tynde og fine stave. Det virker super delikat, når man bider i rullerne, at man har taget sig tid til at skære indholdet ordenligt. Snit forårsløg fint og bland med pesto. 

Kør avocado, skyr/ærter, citronsaft, og hvidløg på en minihakker til en lind mousse. Tilføj eventuelt lidt vand eller kokosvand, hvis du vil have den mere tynd og dressing-præget i konsistensen. Smag til med salt og peber, og evt lidt mere citron.

Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit!