Opskrift: Grønne ruller med fyld

Æggewraps er en genial erstatning til pitabrødet eller hvedewraps. Disse er naturligt fri for gluten og indeholder mange fibre og protein. Tilsammen udgør wrap og fyld en perfekt frokost, der både er god ved bordet eller på farten.

2 personer

2 æg
100g spinat
1 dl kokosfibermel
1 tsk salt
Evt 1 dl hørfrø

Fyld (valgfri) 

Her er brugt

Røget laks
Avocado
Cream cheese
Peberrod
Frisk spinat

Kom alle ingredienser til rullerne i blenderen, undtagen hørfrøene. Disse vendes i til sidst. Fordel massen på en bageplade, beklædt med bagepapir - ca 3-4 mm tykt lag. Bag i ca. 10 minutter ved 200 grader, og køl af. Kom dit valgte fyld i og rul den sammen. Perfekt til at tage med på farten!

Tip: erstat laks med kylling og rør lidt karry i creamcheesen, eller hold den vegetarisk, og fyld din wrap med grove grøntsager eller humus.

Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit! 

 

Læs mere fra samme kategori