Opskrift: Kakaomakroner med hindbær

Få en super enkel og sundere afslutning på en god middag med disse små kakao makroner. De er ret intense i smagen og godt fyldt med antioxidanter og sunde fibre fra både kakao, kokosmel og hindbær - så nyd et par stykker med god samvittighed. 

 

15 stk 

1 æg 

100g kokosmel 

50g mandelmel 

2 spsk ægte kakao 

3/4 dl kokossukker 

 

Topping 

1 dl piskefløde 

1 tsk ren vanillekorn (eller korn af 1 stang)

15 hindbær 

20g chokolade 

Pisk æg med sukker og rør resten af ingredienserne i. Du kan eventuelt selv lave mandelmel ved at blende hele mandler til mel i en kraftig blender. Sæt i små klatter på en bageplade og bag ca 10-12 min ved 180 grader - eller til de har sat sig let. Lad dem køle helt af. 

Pisk fløde til skum og vend vanille i. Rids chokoladen i flager og kom først fløde, så chokolade og til sidst et hindbær på alle kakao makroner.

Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit!