Opskrift: Krydderkage med smag af jul

Rigtig skøn kage med smag af jul! Har man en lidt sart mave, kan december være en udfordring - der er småkager og æbleskiver i lange baner, og de mange kombinationer af sukker og gluten kan slå nogle helt omkuld. Derfor har jeg lavet dette alternativ til julehyggen.
 
Jeg ønsker jer alle en glædelig december! Og følg endelig med inde på bloggen - jeg har været i arkiverne og fundet mange flere juleopskrifter frem til jer.  

5 stk eller 10 små stykker 

2 dl. fintrevne gulerødder
2,5 dl. mandler el. groft mandelmel
2 dl. bløde dadler blendet med 1 dl kaffefløde eller kokosfløde
3 æg
1 spsk tsk. kanel
1 tsk. stødt ingefær
1 tsk. stødt muskat
Revet skal af 1 øko appelsiner
1 nip salt

Frosting

1,5 dl creamcheese 
1 spsk sukrin
1/2 tsk vaniljepulver eller essens
 
Riv gulerødder, og pres væsken ud af dem. Blend dadler og 1 nip salt med din valgte fløde. Blend mandler til mel. Pisk herefter æggene sammen, og rør mandelmelet og krydderier i. Bland herefter dadelpuréen og gulerødder samt appelsinskal i. Kom i en lille form - min var 15x15 cm, og bag midt i ovnen ca. 40 minutter ved 180 grader.
 
Pisk creamcheese sammen med sukrin og vanilje, og kom på kagen, når den er helt kold. 
Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit!