Opskrift: Lækre nøddecookies

Koldere tider hænger sammen med øget bageaktivitet hos mig - og cookies, efter en dag på farten, er slet ikke tosset. Disse er tilmed fuld af sunde sager! Naturligt rig på protein og sund fedt fra nødder samt en god portion fibre. Umiddelbart ville man tro, jeg var blevet skør, for i opskriften skal du erstatte smør med kikærter! Men prøv det, og døm så. Det fungerer super godt! Da jeg samtidig har valgt noget sukker, der ikke påvirker blodsukkeret i lige så stor grad som hvidt sukker, er det lige før, du kan spise dem med god samvittighed! De ligger i hvert fald godt i maven og forsyner din krop med en masse mineraler 

Nøddecookies

3 dl nøddemel - nødder blendet til mel 
2 æg
1,5 dl kokossukker eller 3/4 dl agave sirup
150g kikærter, kogt vægt
1 dl cremefraiche
Et nip vanille og salt 
 
Blend æg, cremefraiche, kikærter og sukker sammen. Rør nøddemel, vanille og salt i. Du kan eventuelt komme chokolade i (det har alle dage fungeret godt i cookies!)
 
Varm ovnen op til 200 grader. Fordel i små klatter på størrelse med en spiseske på en bageplade, og sæt i den varme ovn ca. 10 minutter. Tag ud, og lad dem køle helt af inden de fjernes fra pladen. 
Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit!