Opskrift: Lav dine egne lækre Ferrero Rocher

Disse små kugler er super nemme at lave, kræver kun 3 ingredienser, og så smager de helt fantastisk! De fortjener en plads i konfektskålen, og de vil helt sikkert bringe lykke hos enhver med en sød tand.
Ingredienser (26 stk)
200 g køleskabskold nougat af god kvalitet (fx Summerbird eller Valrhona)
150 g hasselnødder
200 g god mørk chokolade (60-70 %)
Fremgangsmåde
- Start med at riste hasselnødderne på en pande eller i ovnen ved 200 grader i ca 5-8 min (eller indtil skallen sprækker). De må endelig ikke brænde på.
- Lad dem køle af, og pil skallerne af ved at nulre hasselnødderne i hænderne eller rulle dem mod hinanden i et viskestykke. Det gør ikke noget, hvis der sidder lidt skal tilbage, men forsøg at få så meget af som muligt.
- Tag 26 hasselnødder fra, og hak resten fint med en savtakket kniv eller i en blender – sørg dog for, at det ikke bliver til hasselnøddemel. Der skal stadig være bid i.
- Tag nougaten ud af køleskabet, og skær den i 26 stykker. Tag en kagerulle, og bank hvert stykke lidt fladt.
- Placer en hasselnød på hvert stykke nougat, og rul nougaten omkring hasselnødden til en kugle. Stil kuglerne på køl 1/2-1 time.
- Smelt, og temperér chokoladen.
- Overtræk hasselnøddekuglerne med mørk chokolade, og rul dem i hakkede hasselnødder med det samme. Køl kuglerne helt af, før de serveres.
- Server dem kolde, og nyd hver en mundfuld af de skønne søde hasselnøddekugler.