Opskrift: Lav dine egne luksus-snebolde

Lav din egen luksus version af de velkendte snebolde - enten med din hjemmelavede marcipan eller en du køber af god kvalitet. Vil du holde dem sukkerfri, kan du købe sukkerfri chokolade, eller lave det selv, som jeg gjort her.

15 små snebolde

150g marcipan

100g hvid chokolade

100g mørk chokolade

100g kokosmel 

Tril marcipanen til kugler. Gør en stor tupperware klar ved at beklæde den med bagepair og sørg for der er plads i fryseren - bare i 20 minutter. Varm den mørke chokolade op og vend alle kugler i det. Kom dem herefter over i tupperware og stil på frys, når alle kugler er lavet. Lad det fryse i 20 minutter. Imens varmer du den hvide chokolade op og hælder kokosmel på en tallerken. Det skal gå stærkt når du vender dine snebolde - ellers begynder den mørke chokolade at smelte, og så får du zebra kugler i stedet :-) 

Kom dem hurtigt ned i den hvide chokolade og herefter i kokosmel. Tril dem godt, så du får fine hvide kugler. Gentag for alle kugler og stil herefter på køl i 1 time. 

Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit!