Opskrift: Lynfrokost med æg – færdig på 8 minutter

Super nem og lækker frokost – færdig på 8 minutter.

2 personer

4 æg

4 fed hvidløg

500g grønne bønner

200g edammebønner

4 spsk olie – raps eller oliven

salt

peber

saft af 1 lime eller ½ citron

Eventuelt:

1 grøn chili

Koriander 

Hak chili og hvidløg fint. Varm olien op, og kom hvidløg og peber på panden. Lad det svitse lidt, og kom de to slags bønner på. De skal have 10-12 minutter. Rør godt rundt i dem undervejs, så hvidløg og olie fordeler sig godt. Når bønner har fået ca 8 minutter, steges æggene på en anden pande sammen med lidt fedtstof. Kom et låg over panden, og giv æggene 4-5 minutter. Ved at komme låg over panden, damper du på sin vis æggene samtidig – og ender med at få en lækker blødende blomme. Gør de grønne indgredienser klar i to skåle og kom citron/limesaft samt chili over. Slut af med to æg pr person, og prik hul på hinden, der har lagt sig over blommen, så den kan løbe som dressing sammen med hvidløgsolien og citron

Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit!