Opskrift: Mega lækker Nutella-dip, der kan løfte enhver fest!

 Lav hellere rigeligt, for Nutella–dippen skal nok blive spist! 

2-4 personer (alt efter din nutella glæde)

 1 dl nutella

1,5 dl sødmælk

1 dl hakkede nødder – mandler eller hasselnødder

4 skiver rugbrød

1 spsk honning, brun sukker eller kokossukker

1 spsk smør 

Skær rugbrødet i stave á 1 cm. Smelt smøret på en pande sammen med sukker. Steg rugstavene, så sukkeret karamelliserer på. Lad dem køle af på et stykke bagepapir. Rist herefter nødderne på en tør pande, så de bliver let gyldne.

I en lille gryde med teflon smeltes nutella og mælk sammen. Mens det er lunt serveres dette sammen med rug grisinis og ristede nødder. 

Hvis du vil have en mere sukkerfattig udgave, kan du i stedet for nutella bruge 70% chokolade.

Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit!