Opskrift: Mocca raw cake

Kagen her er lavet på nødder og dadler - og er således uden mælkeprodukter, gluten og tilsat sukker. Til gengæld er den stopfuld af sunde fedtsyrer og fibre og tilfredsstiller hurtigt både den søde og fede tand. Server den med en god kop te eller kaffe og nyd en sund afslutning på middagen.

 

6 personer 

2 dl cashewnødder

1 dl mandler

5 dadler + 2 dadler

4 x 1 spsk kokosolie

i knivspids salt

1 tsk rå vanille

2 tsk instant kaffe

1 spsk ægte kakao pulver

Pynt: nødder, lidt chokolade og kaffe

 

Bund: Blend dadler og mandler sammen med 1 spsk kokosolie. Kom ned i en springform på ca 15 cm i diameter.

Hvidt lag: Blend cashewnødder med vanille, 2 spsk kokosolie, og 1 dl vand. Det skal virkelig blendes – så fint som muligt. Kom massen over nøddebunden.

Top: Gør blenderen ren igen og kom nu 2 dadler, 1 spsk kokosolie, kakaopulver og kaffe i. Blend helt fint og slut af med mokkalaget oven på cashew cremen. Stil på køl og lad den stå 4-6 timer inden servering. Pynt evt med lidt nødder, kaffe og chokolade.

Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit!