Opskrift: Rimmet laks med ingefær-soja olie og avocadosalsa

Det er et lidt længere projekt - men til gengæld er arbejdstiden i køkkenet minimal og måltidets smag helt i top! Super lækker og hjertevenlig sommermad, hvor et koldt glas hvidvin til bestemt ikke gør nogen ting værre!


300-400g frisk, fersk laks - som har været frosset 24 timer
1 spsk salt
1/2 Spsk sukker
1 tsk knust rosenpeber

1/2 dl lys soja sauce
2 spsk koldtpresset
3 spsk friskrevet ingefær
2 tsk kokossukker

Salsa

1 avocado
2 tomater
1/3 agurk
Citronsaft

Bland salt og sukker og gnid det godt på hele laksen - begge sider. Lig den i et fad og stil på køl til dagen efter. Inden servering blandes soja saucen og alle ingredienser til salsaen skæres i tern og vendes sammen med en smule citronsaft.

Skær laksen i tynde skiver og server med ekstra citron, salsa og soja dressing enten til forret eller som en hovedret til evt en salat eller lidt godt brød

Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit!