Opskrift: Salat med laks

2 personer

250g røget laks

1 avocado

200g edamame-bønner

200g rødkål

2 tomater

Blandet, grøn bladsalat (spinat, romaine, rucola eller andet)

 

Vinaigrette

2 spsk dijon sennep

1-2 spsk citronsaft

4 spsk god olie

1 spsk honning

2 spsk æblecider-eddike

salt/peber

 

Kog edamame-bønnerne 2-3 minutter i kogende vand. Skær rødkål helt fint – jo finere jo bedre, og bland med salaten. Skær tomat og avocado i skiver, og anret disse oven på salaten. Top med edamame-bønner og laks, og slut af med dressingen.

Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit! 

 

Læs mere fra samme kategori