Opskrift: Salat med valnødder og friske figner

Brug den som en let middag eller frokost – og spis eventuelt et stykke brød eller knækbrød til. En super sund vintersalat, der fylder din krop med sundt fedt, fibre og antioxidanter.

2 personer

150g grønkål

150g spidskål

3 spsk god olivenolie

1 spsk honning

1 spsk æbleeddike

2 spsk citronsaft

salt/peber 

2 store friske figner, eller 3 mindre

40g valnødder

40g frisk parmesan

Glaseret balsamico

 

Nip grønkål, og skær denne samt spidskålen meget fint. Bland dressingen af olivenolie, eddike, citronssaft, honning, salt og peber. Vend i salaten, og ‘knug’ den godt mellem hænderne. Fordel på to tallerkener. Skær figner i skiver, og kom disse samt valnødder og høvlet parmesan på salaten. Slut af med balsamico.

Vil du have endnu flere opskrifter? 

Tip: få verdens lækreste valnødder ved at lade dem ligge i blød 8-12 timer og kom herefter på en bageplade. Lad dem tørre ved 100 grader i ovnen 1 time til 1,5 time. Det smager simpelthen godt

Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit!