Opskrift: Små frække lakseblinis helt uden gluten

Små fine lakselækkerier på lowcarb glutenfri bund, som passer perfekt til snackbordet. Du kan sagtens lave blinis dagen forinden. De kan faktisk også fryses, dog får du ikke den sprøde stegeskorpe som når de er "frisk"lavet - men måske det er værd at ofre, hvis du har 117 andre jern i ilden!

15 små blinis

2 æg

1 dl cremefraiche 18-38%

150g knold selleri

1/2 tsk salt

Smør til at stege i

1 spsk fiberhusk

Her serveret med laks og cremefraiche!

Blend selleri til smuler i blenderen. Klem godt sammen og pres lidt af saften fra. Bland med resten og varm en pande op med smør. Steg blinis gyldne på panden. Lad dem få farve på begge sider på fuld blus og giv dem efterfølgende mindre varme i et par minutter, således at de er gennemstegte. Fordel en lille klat cremefraiche og en smule laks på hver og server. 

OBS: Put ikke fyldet på før de skal serveres, da de i så fald bliver lidt for "svampet" og mushi - så vent til de umiddelbart skal spises :-)

Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit!