Opskrift: Spicy kødboller med bønnesalat og paprikadressing

De her kødboller er hurtige og nemme at bikse sammen. Med det asiatiske twist og med mandler og persille i, er de simpelthen vanedannende. You should try!

Spicy kødboller

Det skal du bruge:

  • 400g kalv/flæsk hakket kød
  • 1 æg
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk rød currypaste
  • En god håndfuld frisk persille
  • En håndfuld mandler
  • 1/2 tsk sambal oelek
  • 1 dl rasp eller havregryn
  • Salt og peber

Hvordan?

– Hak løg, hvidløg, mandler og persille, og bland alle ingredienserne godt sammen i en skål.
– Form herefter små kugler med en ske, og sæt på en bageplade i ovnen ved 200 grader i 20-­25 minutter.

Bønnesalat

Det skal du bruge:

  • En halv pose frosne, grønne bønner
  • 1/2 tsk. salt
  • 3 store tomater
  • Et rødløg
  • Fetaost

Hvordan?

– Kog bønnerne i vand med salt.
– Skær tomaterne i tern, rødløget i skiver og kom din yndlingsfeta i.
– Kom bagefter lidt god olivenolie og/eller balsamicoeddike på.

Paprikadressing

Det skal du bruge:

  • 2 dl græsk yoghurt
  • 1 spsk sød paprika
  • 1 tsk ketchup
  • Salt og peber

Hvordan?

– Ingredienserne røres sammen i en skål, og serveres koldt. 

Enjoy! 

Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit!