Opskrift: Spicy kødboller med bønnesalat og paprikadressing

De her kødboller er hurtige og nemme at bikse sammen. Med det asiatiske twist og med mandler og persille i, er de simpelthen vanedannende. You should try!
Spicy kødboller
Det skal du bruge:
- 400g kalv/flæsk hakket kød
- 1 æg
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk rød currypaste
- En god håndfuld frisk persille
- En håndfuld mandler
- 1/2 tsk sambal oelek
- 1 dl rasp eller havregryn
- Salt og peber
Hvordan?
– Hak løg, hvidløg, mandler og persille, og bland alle ingredienserne godt sammen i en skål.
– Form herefter små kugler med en ske, og sæt på en bageplade i ovnen ved 200 grader i 20-25 minutter.
Bønnesalat
Det skal du bruge:
- En halv pose frosne, grønne bønner
- 1/2 tsk. salt
- 3 store tomater
- Et rødløg
- Fetaost
Hvordan?
– Kog bønnerne i vand med salt.
– Skær tomaterne i tern, rødløget i skiver og kom din yndlingsfeta i.
– Kom bagefter lidt god olivenolie og/eller balsamicoeddike på.
Paprikadressing
Det skal du bruge:
- 2 dl græsk yoghurt
- 1 spsk sød paprika
- 1 tsk ketchup
- Salt og peber
Hvordan?
– Ingredienserne røres sammen i en skål, og serveres koldt.
Enjoy!