Opskrift: Spinatsmoothie

Smoothien her er guf for dit taljemål, kredsløb og kolesteroltal. Derudover er den fordøjelsesfremmende og kan hjælpe dig til at holde de sunde toiletvaner. Spinat indeholder foruden et bredt spekter af vitaminer og mineraler en særlig god mængde naturligt nitrit og nitrat, der begge har indflydelse på et lavere blodtryk. Samtidig indeholder de enzymer, der sænker det dårlige kolesterol  Alt i alt plejer spinat dit kredsløb og mindsker derved risikoen for relateret sygdomme. Derudover indeholder spinat en antioxidant, der har vist sig at kunne sænke blodsukker niveauet og øge insulinfølsomheden. Sammen med ananas, der foruden den skønne smag og gode vandindhold indeholder nogle stærke enzymer, er der garanti for, at dagen krydres med ekstra energi.  

 

2 personer

2 skiver ananas á 1 cm tykkelse

50g spinat

kokosvand af i dåse kokosmælk

 

Blend hele herligheden sammen. Du kan eventuelt fryse ananasen først, så din smoothie bliver iskold og ekstra forfriskende.

Og husk så at drikke den med det sammen – så får du fuld valuta af vitaminerne.

Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit!