Rødbedegrød

Rå rødbeder er søde og super lækkert sammen med æble. Prøv denne lynhurtige grød med skyr og vanille. Jeg har toppet den med kokosflager, chokolade og mandler, der tilfører sundt fedt og gode fibre. En lækker lilla vitaminbombe, der både går som dessert, mellemmåltid eller morgenmad. Total multifunktionel grød! 

2 personer.

100g rødbede

100g æble

3 dl skyr

1/2 tsk vanillepulver, ikke vanillesukker men rå vanille

3 tsk stevia eller sukrin

15g mandler

15g mørk chokolade, min. 70%

15 g kokosflager

 

Skræl rødbeden og riv denne sammen med æblet på den grove del af rivejernet. Bland med skyr, vanille og stevia/sukrin. Top med kokos, chokolade og mandler. Rist evt. mandlerne en smule på en tør pande inden, det giver dem en ekstra dyp og lækker mandelsmag.

Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit!