Rosenkålsalat med hytteost og parma

Fyldig salat, med en lækker kontrast mellem den let bitre rosenkål, den salte parma og bløde hytteost.
2 personer
300g rosenkål, friske
1 pakke parmaskinke
250g hytteost
1 tsk. stegeolie
2 spsk hørfrø olie eller valnøddeolie
2 spsk friskpresset citronsaft
1 drys peber
Rist parmaskinken på en tør pande, til den er sprød. Skær stokkene af alle rosenkålene og skær dem herefter i mindre stykker. Varm 1 tsk olie op på en pande og lad rosenkålene stege for fuld blus i ca. 2 min, og herefter ved svag varme i 2-3 min mens du laver din dressing af olie, citronsaft og peber. Tag rosenkålene af og anret med hytteost, sprød parmaskinke og en lækker citrus dressing. Super sund og fyldig salat, med gode proteiner, der sagtens kan udgøre et måltid eller eventuelt suppleres med lidt kødrester fra dagen før.