Rosmarinbagte gulerødder

2-4 personer

1 kg økologiske gulerødder

1 spsk hvid balsamico

1 spsk smagsneutral olie 

1 tsk honning/kokossukker

2 stilke frisk rosemarin eller 2 tsk tørret

Salt og peber

Evt. frisk bredbladet persille til servering

Vask og skrub gulerødderne og skær enderne af - med lad skrællen sidde på. Bland marinaden i en blender eller minihakker, så rosemarinens aroma rigtig træder frem. Fordel gulerødderne på en bageplade med marinaden og giv dem 30-35 minutter ved 170 grader. Gulerødderne smager særlig godt til and eller svinekød.

 

Tip: lav en grov salat ved at vende gulerødderne med persille og fetaost.

Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit!