Sådan har du ALDRIG lavet din toast før

Du finder ikke en toast, der er mere sommerlig end denne

25. maj 2016 af Kathrine Priergaard Lund

Toast med jordbær og fløde! Ja, du hører rigtigt. Fløden kommer godt nok fra en flødeost, men det tæller da stadig. Stakken af toasts ser utrolig lækker ud og er et super alternativ til det traditionelle brunchbord. Vi glæder os helt vildt til at sætte tænderne i denne lækre toast fra www.hungrycouplenyc.com

Toast med jordbær og fløde
© hungrycouplenyc.com

Ingredienser (2 toasts)

8-10 hele jordbær

4 spsk. sukker

4 skiver brioche brød (vi ved ikke hvordan opskriften bliver med toastbrød, men det er da et forsøg værd) 

100 g. flødeost

2 spsk. creme fraiche

1 tsk vaniljepulver

Lidt salt

1 stort æg

0,5 dl. mælk

Smør til stegning

Flormelis til servering 

Sådan gør du

  • Skær toppen af jordbærrene, og skær dem over i to. Kom dem i en skål sammen med to spsk. sukker, og lad det sætte sig i ca. 15 minutter, før de tages i brug. 
  • I en anden skål mixer du flødeost, creme fraiche, to spsk. sukker, vanilje og salt. 
  • Smør blandingen på hver skive brød, så det er jævnt fordelt. Fordel ca. 1/4 del af dine sødede jordbær på to af skiverne. Saml toasten.
  • Bland mælk og æg sammen i en tredje skål. Dyp begge sider af toasten i massen.
  • Smelt smøren på en stor pande, og tilføj herefter toasten. Steg den et par minutter på hver side til den er gylden på begge sider. 
  • Pynt med flormelis og de resterende jordbær. Server toasten, mens den er varm.