Forbered karamellen om eftermiddagen, og smid bananerne på den varme grill, mens i spiser hovedret. De er færdige, når de er kulsorte udenpå og uimodståeligt varme, bløde og søde indeni.
Det skal du bruge
1 dåse kondenseret mælk
4 bananer
3⁄4 liter vaniljeis
Masser af hindbær
En håndfuld hakkede pistacienødder
Sådan gør du
- Pil etiketten af dåsen med kondenseret mælk, og prik to huller i toppen med en dåseåbner.
- Kom den i en kasserolle med kogende vand, der går næsten op til kanten af dåsen, og kog den i 4-6 timer.
- Tjek, at der hele tiden er vand i gryden. Lad dåsen køle lidt, åbn den, og rør indholdet sammen til en karamelmasse.
- Læg bananerne på en varm grill, til de er helt sorte. Det tager mellem fem og 15 minutter, alt efter hvor meget varme de får.
- Skær de varme bananer op, og fyld dem med is og hindbær. Top med karamelsauce og hakkede pistacienødder, og spis dem varme!
Artiklen er tidligere bragt i magasinet Woman, og opskriften stammer oprindeligt fra Louisa Lorangs bog Grillbar