Sellerisnack

Man sætter altid bladselleri på de der "skræmme billeder" til slankekure - så de fleste har et rimelig anstrengt forhold til denne grøntsag. Det er virkelig ærgeligt! For den er sund og også smagfuld, hvis man lige får den dullet op med lidt lækkert. Her har jeg rørt lidt peanutbutter op med skyr. Det giver en mere "fluffy" spread og tilfører lidt ekstra protein. Lynhurtig snack - god efter træning, eller hvis energien svigter over eftermiddagen. Den fungerer også godt til de dér aftenener, hvor man ikke rigtig kan lade være med at snacke..

2 selleristængler - skåret i 5 stykker, dvs. 10 stk snack.

2 stængler bladselleri

2/3 dl peanutbutter (OBS - tjek lige at det er 100% jordnødder der er brugt, eller i hvert fald 99% - der findes typer der er proppet sukker og palmefedt i, og så ryger det sunde ligesom)

1 dl skyr

Bland skyr og peanutbutter. Smør på de to bladselleristængler og skær ud i ønsket størrelse.

 

Info: Bladselleri er en fantastisk fiberrig grøntsag og så består den ellers primært af vand. Derfor mætter den godt i kombination med andre fødevarer. Derudover indeholder baldselleri ca. 56 mg calcium pr. 100g, hvilket slet ikke er så tosset for så kalorielet en grøntsag - 22 kcal. pr. 100g.

Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit!