Solopgangs-juice

Nu er solen begyndt at titte frem, så i får lige min yndlings forårsjuice! Synes vinter og sommer mødes i denne juice og bliver til forår i munden: rødbede og ananas. Det ligner den smukkeste solopgang og er sprængfuld af vitaminer og bromelin - et enzym der sætter fut i fordøjelsen af proteiner, så din krop ikke er på overarbejde. Derudover er der et godt skud ingefær i - for det er nu alle forårs forkølelserne rammer, og vi har brug for at tanke på med vitaminer og antibakterielle goder! Er det svært for dig at få spist nok frugt og grønt - så lav dagligt en juice. Så er du da lidt længere på vitamin ruten!

Og som man siger... a fruit a day, keeps the doctor away - but if the doctor is cute, juice the fruit!  - and ask him to share it with you ;-)

 

Solopgangs-juice

2 glas 

2 store rødbeder, ca. 300g

2 skiver ananas, ca. 150g

3 cm frisk ingefær

Skræl og juice! Drikker du juicen "alene", altså ikke i forbindelse med et måltid, tilføj da 1 tsk smagsneutral olie. Så er du sikker på også at få gavn af de fedtopleselige vitaminer.

Rigtig god forårsfredag 

Regitze

Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit!