Spinat-ægge-wrap med avokado, laks, frisk ost, tomat og spidskål

Healthjunkie giver dig opskriften på en sund og lækker spinat- og ægge-wrap. Nyd den

15. april 2015 af Sofie Bentzen

DET HER SKAL DU BRUGE:

Wrap

2 æg

2 tsk fuldkornshvedemel

1 klump frossen spinat, optøet

lidt salt og pepper

 

Fyld

1-2 tsk friskost

1/2 avocado, skåret i skiver

lidt spidskål, snittet

1 lille tomat, skåret i skiver

lidt varmrøget laks

 

Pisk æg sammen med mel, og rør resten af ingredienserne i én masse. Varm en pande op, og steg massen her på. Vend pandekagen, når dejen har sat sig, og steg et minut på den sidste side. Fjern pandekagen fra varmen. Nu kan du begynde at samle din wrap. Smør den med friskost, og tilsæt spidskål, avokado, tomat og laks, og rul så wrappen sammen. Og bum så er din spinat-ægge-wrap klar til servering. Fyldet kan varieres og fungerer både til frokost og til aftensmad.

Se også opskriften på HEALTHJUNKIE

Læs også: Sunde sprøde spidskåls-wraps

Læs mere fra samme kategori