Stegt rødkål med parmaskinke

Kålens let bitre undertoner smager helt fantastisk med fed ost, salt parma og sød stegeskorpe. Prøv en super nem og anderledes rødkålssalat. Jeg vil foreslå, at du enten laver halv portion som forret eller nyder den som et lettere aftensmåltid.
2 personer - som hovedret
400g rødkål
1 pakke parmaskinke, 60g
6 x 1cm skiver gedeost
10 valnødder
1 spsk sirup, kokossukker eller andet sødemiddel
1 spsk olie
Skær rødkålen ud i tykke skiver. Kom først olie på siderne og dernæst sirup/kokossukker. Varm en pande godt op. Kom resten af sødningen på panden sammen med valnødderne. Lad det karamellisere og tag af. Kom nu rødkål på. Honningen gør at det får en let brændt, sød kant - hvilket klæder rødkålens bitre smag. Vend jævnligt så de ikke brænder på. Efter 10 minutter tages kålen af. Arranger kål med gedeost, der smelter let på den varme kål, nødder og parmaskinke.