Valnøddetrøfler med frysetørret hindbær

Fine små konfektstykker fulde af valnødder kan udgøre et godt og lidt sundere indslag i decembers sukkerfest: Server dem til en skøn kop te eller kaffe og nyd dem sammen med dem du holder af!

20x20 cm

150g valnødder

75g nougat 

25g mørk chokolade

frysetørret hindbæt 

 

Rist valnødderne i 2-3 minutter på en tør pande, under konstant omrøring. Kom dem herefter i en minihakker sammen med nougaten. De varme nødder vil smelte nougaten mens du blender. Blend indtil du er tilfreds med konsistensen - alt efter om den skal være helt blendet eller chunky. 

Smelt den mørke chokolade og fordel ud over. Slut af med at drysse med frysetørret hindbær.

Tip: jeg smelter altid chokolade til pynt ved svag varme i en helt tætlukket frysepose. Klip afterfølgende et mini hul i det ene hjørne af posen, så chokoladen kan komme ud  - ligesom en sprøjtepose - og fordel som ønsket. 

 

Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit!