Valnøddetrøfler med frysetørret hindbær

Fine små konfektstykker fulde af valnødder kan udgøre et godt og lidt sundere indslag i decembers sukkerfest: Server dem til en skøn kop te eller kaffe og nyd dem sammen med dem du holder af!
20x20 cm
150g valnødder
75g nougat
25g mørk chokolade
frysetørret hindbæt
Rist valnødderne i 2-3 minutter på en tør pande, under konstant omrøring. Kom dem herefter i en minihakker sammen med nougaten. De varme nødder vil smelte nougaten mens du blender. Blend indtil du er tilfreds med konsistensen - alt efter om den skal være helt blendet eller chunky.
Smelt den mørke chokolade og fordel ud over. Slut af med at drysse med frysetørret hindbær.
Tip: jeg smelter altid chokolade til pynt ved svag varme i en helt tætlukket frysepose. Klip afterfølgende et mini hul i det ene hjørne af posen, så chokoladen kan komme ud - ligesom en sprøjtepose - og fordel som ønsket.