Vanilleskyr med ingefær, friske bær og chiafrø

Start ugen med en klassisk omgang skyr – pimpet med ingefær, chiafrø og mandler.

 

2 personer

400g vanille skyr

2 cm ingefær – fint revet

200g friske bær

100g melon

30g mandler

1 spsk chiafrø

2x2 tsk akaciehonning

 

Bland ingefær med skyr og stil til side. Rens bær og skær eventuelt i mindre stykker, ligesom melonen. Rist mandlerne få minutter på en tør pande og tag af. Fordel skyr i to skåle. Når mandlerne er kolde kommes bær, mandler og chiafrø oven på. Slut af med akaciahonning og server

Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit!