Velkommen til mit køkken

Jeg laver mad med hjertet til kroppen. Hos mig er det vigtigt at få hevet sundhed ned på et plan, hvor vi alle kan følge med. Det skal passe ind i min hverdag som studerende med 117 bolde i luften og et stramt budget. Det skal gå hurtigt, være ligetil, billigt og nemt at bruge - således, at jeg undgår madspild. Jeg bruger hvad jeg har, og der findes altid et alternativ til det, du nu ikke har :-)

Min mad skal give mig energi og ikke tage min energi. Derudover synes jeg også, det er interessant, hvordan man ved hjælp af tilberedning eller kombinationer af visse fødevarer, kan få bedre udnyttelse af deres sunde egenskaber og derved optimere din egen sundhed. Når man nu alligevel åbner munden, kan man lige så godt få mest muligt ud af det, ikke?

Jeg bruger hverken hvedemel eller sukker, da det tapper mig for energi og ødelægger min fordøjelse. Jeg går også, med enkelte undtagelser, uden om stivelse fra korn og gryn. Til gengæld er jeg ikke fedtforskrækket. Naturligt fedt er en stabil energikilde, der samtidig holder styr på dit blodsukker. Kombineret med gode proteiner, vitaminer og mineraler, er du godt på vej til at blive kerne sund på den nemme måde. Selvfølgelig har jeg en sød tand- ret sød faktisk. Men der findes et hav af naturlige sødemidler, og dem siger jeg tilgengæld ja tak til - vi har jo allesammen en indre sukkergris der skal fodres.

Vigtigst er alt er, at du skal lytte til din krop. Vi er alle forskellige, så hvorfor skulle vi spise ens? Kure er skabt til at gå galt, hvis du spørger mig. Det handler om at finde stilen i dit liv, din livsstil.

Jeg skal helst have min laks om morgen og vil ikke undvære min kaffe. Jeg rører aldrig pasta og kunne aldrig finde på at købe en light dressing. Og så skal jeg have min daglige powerwalk - ellers bliver jeg lettere umulig at omgåes. Sådan har min krop det bedst. For dig er det måske noget andet - men prøv dig selv af og lad være med at nøjes. Dét er vi for gode til, og livet for kort! Jeg håber, du kan finde inspiration her, og har du nogle indvendinger, spørgsmål eller behov for alternativer, må du endelig skrive til mig!

Go energi,
Regitze

Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit!