Vi har de VILDESTE cravings efter disse 4 freakshakes

De er vanvittige, og vi vil have dem NU!

13. marts 2017 af Kathrine Priergaard Lund

De er vanvittige, de er vilde, og det er foodporn, når det er bedst. Freakshakes har taget internettet (og os) med storm, og vi har SÅ meget lyst til selv at prøve disse dramatiske milkshakes. 

De cremede, tykke, kagepolerede milkshakes er himmelske bider af ren glæde. Det bliver ikke mere vulgært end det her, og risikoen for at få sukkerchok er på sit absolut højeste efter sådan en fætter! Men det er DET HELE VÆRD! 

Tag en dyb indånding, og gør dig klar til at savle! 

1. Ferrero & Nutella Freakshake

Det her må være freakshakens Mount Everest. Den er vanvittig og kombinerer to af vores absolutte yndlingscraving: Ferrero Rocher og Nutella! Er det mon Maltesers, vi også kan spotte? Her må vi en tur til New Zealand, hvis vi ønsker en bid af... Milkshaken?

2. The Volcano Upgrade Freakshake

Denne freakshake er alt, vi ønsker os i fødselsdagsgave! Og nå ja, så også flybilletter til London, så vi kan sætte tænderne i dette vanvittige udbrud af en chokoladevulkan. 

3. Prinsessedrømmen

Jubiiiii, denne freakshake er jo som en prinsessedrøm i flydende form, toppet med ekstra prinsesse-lir. Og den er kun to timers flyvetur væk. Find den i den engelske by Bristol.

4. Chocolate Bomb Freakshake

... ER LANDET I KØBENHAVN! Smag din helt egen freakshake ved Desserthuset på Istedgade. Du ved, hvor I kan finde os resten af sommeren.