Vi har de VILDESTE cravings efter disse 9 freakshakes

De er vanvittige, og vi vil have dem NU!

13. marts 2017 af Kathrine Priergaard Lund

De er vanvittige, de er vilde, og det er foodporn, når det er bedst. Freakshakes har taget internettet (og os) med storm, og vi har SÅ meget lyst til selv at prøve disse dramatiske milkshakes. 

De cremede, tykke, kagepolerede milkshakes er himmelske bider af ren glæde. Det bliver ikke mere vulgært end det her, og risikoen for at få sukkerchok er på sit absolut højeste efter sådan en fætter! Men det er DET HELE VÆRD! 

Tag en dyb indånding, og gør dig klar til at savle! 

1. The Gold Coast Pretzel Freakshake

Freakshaken kan fås i Australien, hvor freakshaken også er opfundet. Denne består af en overflod af karamel og passer perfekt til dig, der elsker Twix.

2. The Childhood Wonderland Freakshake

Denne freakshake er også fra Australien og rummer alle de farver, vi helst ville tegne tegninger med som barn.

3. The Melbourne Freakshake

Vores chokoladebønner er blevet hørt, for denne freakshake byder på chokolade med chokolade på – dyppet i EKSTRA chokolade. Elsker du Oreos, vil du også elske denne bombe fra Australien.

4. Ferrero & Nutella Freakshake

Det her må være freakshakens Mount Everest. Den er vanvittig og kombinerer to af vores absolutte yndlingscraving: Ferrero Rocher og Nutella! Er det mon Maltesers, vi også kan spotte? Her må vi en tur til New Zealand, hvis vi ønsker en bid af... Milkshaken?

A photo posted by @licahermoso on

5. Freakshakes i Singapore

Patissez i Holland Village, Singapore, er også med på freakshakebølgen, og vi vil smage dem ALLE!

6. The Unicorn Soda Freakshake

Der er dømt eventyr og fantasiforførelse med denne krabat af en milkshake. Hvis du er i tvivl om, hvad enhjørninger drikker på deres fridag, så har du svaret her. Find den i Australien. 

A photo posted by Erina Starkey (@miss_nundle) on

7. The Volcano Upgrade Freakshake

Denne freakshake er alt, vi ønsker os i fødselsdagsgave! Og nå ja, så også flybilletter til London, så vi kan sætte tænderne i dette vanvittige udbrud af en chokoladevulkan. 

8. Prinsessedrømmen

Jubiiiii, denne freakshake er jo som en prinsessedrøm i flydende form, toppet med ekstra prinsesse-lir. Og den er kun to timers flyvetur væk. Find den i den engelske by Bristol.

A photo posted by Emma York (@emyorkie) on

9. Chocolate Bomb Freakshake

... ER LANDET I KØBENHAVN! Smag din helt egen freakshake ved Desserthuset på Istedgade. Du ved, hvor I kan finde os resten af sommeren.

A photo posted by Desserthuset (@desserthuset) on

Læs mere fra samme kategori