Veninder på rejse
Planlægger du og din veninde en rejse sammen?© Getty

10 tegn på, at du og din veninde vil være perfekte rejsemakkere

I er gode til at grine sammen!

25. januar 2020 af Sara Møller Christensen

1. Du vil gå langt for at gøre din veninde glad – og omvendt. Så når én af jer brændende drømmer om et besøg i Disneyworld, og den anden egentlig synes, det lyder lidt barnligt, så gør I det – selvfølgelig! – alligevel.

2. I har nogenlunde samme budget for turen. Det er hverken fedt at være hende, der ikke har råd til en skid, eller at være hende, der har penge, men alligevel er på spare-ferie.

3. I er gode til at grine sammen. Det er bare lettere at komme igennem en timelang bustur eller en gang diarré, hvis I har samme evne til at se det komiske i ting.

4. I er ikke nødvendigvis helt samme type. Det kan for eksempel give konflikter, hvis I begge er vant til at være hende, der planlægger og bestemmer. For sjov kan I tage en af disse personlighedstests og se, om I er den sammen type.  

5. I har nogle fælles interesser, I kan dyrke på turen. Hvad enten det er dykning, shopping eller kunst I begge brænder for, gør det turen federe at have noget til fælles.

6. Millimeterretfærdighed eksisterer ikke mellem jer. “Husk lige at mobilepaye mig for den slice, du spiste af min pizza” eller “Det er din tur til at spørge om vej” er ikke sætninger, I nogensinde vil høre den anden sige.

7. I kan være sammen uden at sige noget. Selv på en rejse med din bedste veninde, vil der opstå tavshed – men det generer ingen af jer.

8. På den anden side kan I få timevis til at gå med at snakke om de mest ligegyldige ting. En fantastisk handy evne, når I skal slå fire timer ihjel i et tog eller en lufthavn.

9. I har nogenlunde samme forhold til mad/kage/cocktails. Opskrift på succes: I bliver sultne cirka samtidig, tjek! I elsker begge kage lige meget, tjek! I er enige om, hvor fulde I skal være i aften (læs: hvor mange tømmermænd I orker i morgen), tjek!

10. I er ærlige over for hinanden. Så I risikerer ikke, at den ene af jer i virkeligheden slet ikke synes de ting, I laver, er fede, for så ville I sige det. Men hey, alt, hvad I laver, er faktisk fedt, så længe I bare er sammen! 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide