Leighton Meester i Monte Carlo
Hvem der bare fik et ferieeventyr som Leighton Meester i Monte Carlo. © Fox 2000 Pictures, Regency Enterprises, DiNovi Pictures, Dune Entertainment, Dune Entertainment III, Blossom Films

6 steder på ferien, hvor du kan møde søde singlemænd

Hvem skal med dig på scoretogt?

16. marts 2019 af Simone Overgaard Aaberg

Det er måske ikke den primære årsag til, at du tager ud at rejse, men det er bestemt ikke et minus, hvis du møder en sød mand på vejen! Det fede ved at være single, når du rejser, er, at der (ofte) ingen forpligtelser er.

Medmindre du selvfølgelig møder drømmemanden over dem alle på stranden i Barcelona, så er der ofte bare tale om en ferie-flirt eller en one-night-ting – og det kan der også være noget ganske befriende (og tilfredsstillende) ved.

Vi har derfor samlet seks steder på ferien, der har score-potentiale.  

1. I byen

Det måske allermest oplagte sted at score på ferien, er det samme sted, mange foretrækker (eller i hvert fald forsøger) at score i herhjemme: I nattelivet. Det føles bare lidt nemmere at komme i snak med søde fremmede, når du har fået lidt alkohol indenbords.

Gå udenom de propfyldte diskoteker, og find i stedet et sted uden alt for voldsom larm. Det gør det meget nemmere, når du skal i gang med at flotte dig på engelsk i forsøget på at charme dig ind hos James fra Ibiza.

Hvis du allerede, inden du tager afsted på ferie, ved, at du skal på scoretogt, så kan du også med fordel vælge at tage til en af Europas bedste partybyer.

Mænd og kvinder drikker drinks på singleferie
Hvis I er sydpå, kan I garanteret finde flere udendørs barer og strandfester.© Getty Images

2. I fitnesscentret

Okay, måske ikke lige her, at du havde tiltænkt at bruge timer af din ferie… Men ikke desto mindre er det et fremragende score-spot! (Og der er jo ingen, der siger, at du behøver at svede helt igennem).

Tager du i fitness alene, så er der måske større chance for, at ham den flotte på løbebåndet tager initiativ til at starte en samtale – hvis ikke du kommer ham i forkøbet. Er du afsted med en veninde, så kan I holde øje med de mænd, der flokkes som hyæner. Så er der en til jer hver!

3. Ved poolen

Hvis du er under varmere himmelstrøg, så er det meget muligt, at der er en pool på det hotel, du har lejet dig/jer ind på. Vupti, der har du også et oplagt score-sted! Det behøver ikke være verdens største pool – det vigtigste er bare, at det er en, der bliver benyttet (ellers kan det være svært at møde søde singlemænd).

Er der plads til at spille bold i vandet? Så kan du lokke din veninde til en omgang boldspil. Stil jer strategisk placeret i vandet, så du ved et “uheld” kan kaste bolden forbi din veninde og lige i hænderne på score-muligheden. Det giver en perfekt anledning til at starte en samtale og måske endda spørge, om han/de vil være med.

Er pladsen begrænset? Så skal det da ikke forhindre dig! Der kræver måske lidt mere, men fat mod til dig, og gå hen til ham den søde. Løsn eventuelt stemningen op med en af disse skøre scorereplikker – det vil helt sikkert fange hans opmærksomhed!  

4. På stranden 

Hvis poolen alligevel bliver liiidt for tæt på (du skal jo trods alt være der de næste par dage), så kan du i stedet forsøge dig frem på stranden. Er du ikke lige i nærheden af en strand, så gå efter parker eller andre store arealer, hvor han potentielt sidder og nyder vejret og udsigten (særligt når du kommer forbi, pifft!). 

Er du lidt usikker på, hvordan du skal gribe det hele an? Så har vi samlet en række scoretips, der kan hjælpe dig til at score ham den søde. Det behøver ikke være så svært igen. 

Mand og kvinde har mødt hinanden på stranden
Spotter du en sød en? Tag mod til dig og gå hen og snak med ham. © Getty Images

5. På sightseeing-ture

Hvis du tilmelder dig en gruppetur, vil du være sikker på at møde nye mennesker. Og selvom det vil med garanti vil være hyggeligt at møde Laila og Preben-Bo fra Korsør, så vælg eventuelt en tur, hvor du forventer et ung, mandligt fremmøde. 

Det kunne eksempelvis være en scooter sightseeing-tur, snorkling, karneval eller bjergbestigning, hvor de måske føler, at de rigtig kan vise deres maskuline side frem. 

Vælger du ture med mange mennesker, vil udbuddet naturligvis være større – til gengæld vil du i små grupper have endnu bedre mulighed for at starte en samtale.  

6. Ved hjælp af Tinder

En forrygende fordel ved Tinder (der er en af de syv bedste dating apps, vi har herhjemme) er, at det er en global dating-app! Det vil sige, at du kan bruge app’en præcis som herhjemme og nemt og hurtigt sætte en aftale i stand med mr. italiano.

Gør det eventuelt klart fra starten, hvad det er, du vil – er det udelukkende et booty call, du er interesseret i, eller så du gerne, at I mødtes til en kaffe? Du kan også invitere ham (og flere af hans søde venner) med i byen en aften. Mulighederne er mange!

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.