Kærestepar på ferie
© iStock

De bedste (og mest romantiske) feriedestinationer til dig og din kæreste

Drømmer I om et skønt (og billigt) afbræk fra hverdagen?

22. marts 2017 af Victoria Carlsson

Drømmer du også om en lille romantisk get-away med kæresten? Vi har her samlet fem charmerende (og endda budgetvenlige) destinationer i Europa, som er perfekte til kærestepar. I kan rejse til alle destinationerne for under 5.000 kroner per person, så det eneste, I skal finde ud af, er, hvor I gerne vil hen! 

1. Menorca, Spanien 

Strand og havn på Menorca
© Menorca / Atlantis Rejser

Er I til smuk natur, krystalklart vand og lokale køkkener, der får mundvandet til at løbe? Så er denne lille, spanske ø lige noget for jer. Atmosfæren på øen er meget autentisk og romantisk. Faktisk har øen flere strande end Mallorca og Ibiza tilsammen, og de ligner til forveksling strandene i Caribien – så I kan snildt finde jeres indre vandhunde frem! Og her er der mange muligheder for at finde en lille oase, hvor I kan være liiidt mere alene end på Mallorcas über-turistede strande. Med øens bakkede landskab er der ligeledes mulighed for sportslige aktiviteter. 

Priseksempel fra Atlantis Rejser: 1 uge med fly og hotel fra 4.676 kroner per person på 4* hotel Barcelo Hamilton Menorca – Adults only.

2. Venedig, Italien

Gondoler og masker i Venedig
© Venedig / Atlantis Rejser

Har du også altid drømt om en sejltur i de traditionelle gondoler akkompagneret af romantiske serenader? Her får I romantik for alle pengene! Venedig er en fantastisk smuk by med 100 små øer, der er bygget på pæle og holdt sammen af broer. Det lyder ret vildt, ikk'? Der er masser af historie og liv i byen til de kulturinteresserede – I kan opleve bygninger helt tilbage fra 800-tallet og gå langs de mere end 150 kanaler. Og hvad er mere romantisk end at dele en spaghetti bolognese med din udkårne i Italiens varme? Heeelt ligesom Lady og Vagabonden!

Priseksempel fra Atlantis Rejser: 4 dage / 3 nætter med fly og hotel fra 4.978 kroner per person på 5* Hotel Hilton Molini Stucky Venice

3. Estoril og Cascais, Portugal

Strande og kultur i Estoril og Cascais
© iStock

Kun en halv time fra Portugals hovedstad, Lissabon, ligger de eksklusive kystbyer Estoril og Cascais. To hyggelige og charmerende feriebyer, der indbyder til gåture langs strandpromenaden, gode middage, shopping i de små lokale butikker og et forfriskende dyp i Middelhavet. Ønsker I at opleve mere, kan I tage toget til Lissabon, som er en storby, der emmer af romantik og sjæl!

Priseksempel fra Bravo Tours: 1 uge med fly og hotel fra 4.698 kroner per person på 4* Hotel Londres.

4. Rom, Italien

Seværdigheder, kultur og is i Rom
© iStock

Er I til kultur, shopping og god is? Så er Rom en sikker vinder til jeres kærestetur. Her kan I opleve små stræder, fortovscaféer og fontæner og fantastisk smukke bygninger helt tilbage fra antikken. I Rom er der god mulighed for at være kulturelle og romantiske på samme tid. Af kulturelle oplevelser kan I blandt andet se Vatikanet, Peterskirken, Trevi-fontænen og Colosseum. Et lille hint til is-elskere: Is fås altså ikke bedre end i Rom! 

Priseksempel fra Star Tours: 3 nætter / 4 dage med fly og hotel fra 2.264 kroner per person på 4* Hotel Residenza Domiziano.

5. Paris, Frankrig

Seværdigheder og romantik i Paris
© iStock

Vi må selvfølgelig ikke glemme kærlighedens by, Paris. Selvom det er lidt en kliché at tage på kærestetur til Paris, så er det bare en fantastisk by! Her har I mulighed for at gå de brostensbelagte gader tynde, mens I leder efter hyggelige små fortovsrestauranter og fede shoppemuligheder (som der er masser af!). Storbyen gemmer på mange kulturelle perler i form af bygninger, haver og museer. Og skal man slå et slag for romantikken, så har I mulighed for at 'låse' jeres kærlighed sammen på Ponts des Arts over for Notre Dame. 

Priseksempel fra Solfaktor: 4 nætter med fly og hotel fra 2.735 kroner per person på 3* Tonic Hotel Louvre

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.