© Shutterstock

De tre bedste destinationer til ferie med veninderne

20. april 2023 af Annoncør

Skal du holde ferie? Hvem er så bedre at nyde feriedagene med end din bedste veninde? Få ting er bedre end at tage på ferie med veninderne og bare slappe af, snakke, grine og hylde venskabet. Men hvor skal I rejse hen? Jeres feriedestination afhænger naturligvis af feriens længde, jeres budget, og hvilken type ferie I drømmer om.

Vil I feste på kendte natklubber? Vil I hellere dase hele dagen på en strand? Er I glade for at gå lange ture i naturen? Eller er det kunst og kultur, som tiltrækker jer? Ligegyldigt om I rejser med vandrestøvler i rygsækken eller stiletter i rullekufferten, kan en ferie sammen byde på nye, spændende oplevelser og styrke jeres venskab. Find inspiration til din næste venindeferie her.

Sommerhus med pool

Ønsker I jer en afslappende ferie ved poolen? Men gider I ikke overfyldte, sydeuropæiske familiehoteller med all inclusive i sommerens varmeste måneder? Nogle elsker charterferier, andre synes, det bliver for varmt og kan ikke slappe af blandt alle småbørnsfamilierne.

Så er løsningen at leje et sommerhus med pool. Her får I det bedste af to verdener: Dansk sommerhusidyl og lækker poolferie. Med jeres egen private pool i haven er I altid sikre på at kunne få en liggestol i skyggen, at poolbaren har lige præcis jeres yndlingsdrinks, og at playlisten indeholder alle jeres yndlingsssange.

Samtidig får I den ro, som det danske sommerland byder på. I kan besøge små, nærliggende byer, lokale attraktioner og skønne naturområder. Danmark er en lille perle, der bare venter på at blive udforsket, så hvis du ikke plejer at holde ferie herhjemme, er det helt oplagt, at den næste venindeferie bliver i et lækkert sommerhus med pool.

Klassisk storbyferie

Et andet oplagt valg, når du skal på ferie med veninderne, er storbyferie. London, Paris og Rom er manges favoritter blandt europæiske hovedstæder. Her får I alt, hvad man kan ønske sig af shopping, gastronomi og kultur.

Har I tid og plads i budgettet, kan I også rejse længere væk. Har I nogensinde været i byer som Tokyo, Marrakech, eller San Francisco? Det er næsten ligegyldigt hvilken metropol, I vælger at rejse til - en storbyferie er en sikker succes sammen med din bedste ven.

Vandreferie i det fri

Er I til fysisk aktivitet og store naturoplevelser, så er en vandretur den rigtige venindeferie for jer. Det er ikke bare sundt for kroppen at gå; det kan også skabe en helt særlig, meditativ ro, og det kan give tid til at fordybe jer i jeres samtaler med hinanden. Alt efter hvor I vælger at vandre, kan I samtidig nyde den smukke natur, som mange er afskåret fra til hverdag.