Hotel Fjordgaarden
Kender du Hotel Fjordgaarden ved Vesterhavet? © Woman.dk

6 ting, du kan opleve, hvis du besøger spahotellet Fjordgaarden

Du kan for eksempel blive forkælet med et mælkebad!

14. september 2023 af Redaktionen

Denne artikel er skrevet, efter Woman-redaktionen var inviteret til Hotel Fjordgaarden.

Midt i den barske vestjyske natur ligger det afsides Fjordgaarden som nabo til det brusende Vesterhav. Med tagpool, dampbadskabine, saltsauna, kurbadshave og forskellige behandlingsrum rummer Fjordgaarden og det dertilhørende kurbad alt det, der skal give stedets gæster en god dosis ro midt i hverdagens vildskab.

Vi har besøgt Fjordgaarden, som ligger i Ringkøbing, og herunder kan du læse, hvad vi især satte pris på i løbet af vores ophold. 

1. Et ufatteligt lækkert kurbad

Spaen på Hotel Fjordgaarden kan roligt siges at være virkelig lækker og eksklusiv. Du har på tagterrassen udsigt ud over de jyske marker, mens du plasker rundt i poolen. Besøger du spaen om aftenen, er du den heldige ejer af 400 nye billeder af solnedgangen på din telefon efterfølgende. 

Indenfor kan du besøge kurbadets fire saunaer, som alle kan noget forskelligt. Prøv eksempelvis HR-saunaen, der kan lindre ømme muskler, salt-saunaen, der kan virke effektivt til blød hud og styrkende immunforsvar eller den finske sauna, der er intet mindre end 90 grader varm! 

Der er derudover blandt andet tre skønne bassiner, dampbad og det kolde gys, som du kan udforske. 

Kurbad på Hotel Fjordgaarden
Hvem elsker ikke et lækkert kurkad? © Woman.dk

2. Fred og ro

Netop ro er et af hjørnestenene i kurbadet, der gennem forskellige kurbadsfaciliteter og behandlinger har stort fokus på gæsternes mentale balance og indre velvære. Der er også indrettet hyggelige spots på spahotellet, som virkelig indbyder til afslapning. Udenfor kan du slappe af i et af udendørsområdets fine drivhuse, og indenfor kan du både lægge dig til rette foran pejsen eller med udsigt over den idylliske, jyske natur. 

Hotel Fjordgaarden
Kom helt ned i gear, når du besøger Hotel Fjordgaarden. © Woman.dk

3. Vestjysk natur og vandet tæt på

Hotellet ligger tæt på Ringkøbing Fjord, som du med fordel kan slå et smut forbi under dit ophold på Hotel Fjordgaarden. Ringkøbing Fjord er den største af de vestjyske fjorde, og den er hjem for mange fugle og fisk. Hotellets placering ligger ved siden af store, smukke marker med en hyggelig sti imellem, hvor du kan spotte cyklister på tur og folk gå ture med en god podcast i ørerne. Hyggeligt!

Fjordgaarden gør selv opmærksom på, at det altid blæser i Vestjylland, og at du bør ånde ind og mærke vinden. Lad stress og spændinger følge med, når du ånder ud, og giv dig selv et øjeblik. 

Hotel Fjordgaarden
Der er skøn natur omkring hotel Fjordgaarden.© Woman.dk

4. Mulighed for behandlinger

Da vi på Woman-redaktionen besøgte Fjordgaarden, fik vi lov at prøve deres mælkebad-behandling. Mælkebadet er for to personer, og her hopper i hver især i et karbad fyldt med tempereret vand, plejende olier og  – hold nu fast – gedemælk. Mælkebadet er kendt for at blødgøre, tilføre vitaminer og hjælpe hudens egen healingproces. Vi fik bobler, frugt, nødder, Oreos og et glas mælk som forplejning, mens vi tog en velfortjent slapper i karbadene.

Mælkebad hotel Fjordgaarden
På Fjordgaarden kan du booke et mælkebad! © Woman.dk

5. Nok med mad og vin 

Du går altså ikke sulten hjem fra hotel Fjordgaarden. Stedet har en lækker restaurant, hvor det er muligt at nyde velsmagende menuer bestående af flere retter, og hvis du er til vin, er der også en masse gode sager at vælge imellem. Menuen skifter efter årstid, og der er forskellige forretter, hovedretter og desserter at vælge imellem. 

Derudover har Fjordgaarden også en hyggelige bar og lounge, hvor gæster altid er velkomne til at sætte sig for at slappe af. 

Dessert hotel Fjordgaarden
Det eksempel på, hvilken dessert du kan få på Fjordgaarden – mums! © Privatfoto

6. Flotte værelser til ethvert behov 

Fjordgaarden har hele 98 værelser i flere forskellige størrelser, så der er garanteret ét, der passer til dig. Fælles for dem alle er en virkelig hyggelig og rolig indretning, der gør, at du med det samme føler dig godt tilpas, når du træder ind ad døren. Bliv blandt andet mødt af en behagelig seng, et velindrettet badeværelse, en smart kaffemaskine og et velfungerende tv – og nogle af værelserne har endda badekar og egen terrasse! 

I enkelte værelser er det endda også tilladt at medbringe din hund, hvis din firbenede ven skal med på hotelophold. 

Junior suite Hotel Fjordgaarden
Dette værelse er Junior Suiten, som er hotellets største værelser. © Privatfoto