Glamping
Hvem skal du have med på glamping?© Instagram: @camillajuliesh

6 fantastiske steder, du kan tage på glamping i Danmark

Camping behøver ikke længere føles som den rene overlevelsestur

28. maj 2021 af Sarah Østbjerg

Glamping er til alle os, der godt kan lide tanken om camping, men samtidig ikke er helt fans af, at det skal være ren overlevelsestur. Med glamping får du komfort og lidt mere luksus, men samtidig stadig oplevelsen ved at bo i naturen.

1. Sonnerupgaard Gods glamping

Sonnerupgaard Gods ligger tre kvarter fra København. Vågn op til lyden af fuglekvidder, når du overnatter i et af de luksuriøse telte omgivet af skov og mark i nationalparken Skjoldungernes Land. Lav mad over bål, udforsk den smukke natur og nyd glampinglivet. 

2. Cold Hand Winery glamping

På den idylliske vingård 15 kilometer vest for Randers finder du forskellige overnatningsmuligheder. Her kan du for eksempel overnatte i en vintønde, en airstreamer eller et luksuriøst telt. Og så er det ellers bare at læne sig tilbage, nyde det danske landsskab og smage på en af gårdens lækre vine.

3. Villa Skovly glamping

Overnat i en af de indrettede tipier hos Villa Skovly på Sydøstfyn. Tænd op i brændeovnen, spis morgenmad på sengen, iklæd dig en af hørbadekåberne, og nyd dit glampingophold. Tipien er vandtæt, så selv det danske vejr skal ikke afholde dig fra at tage afsted, og hvis du får brug for at varme dig, kan du altid hoppe op i pejsestuen i et par af de udlånte gummistøvler.

4. Bamsebo glamping

Hos Bamsebo kan du kombinere din glampingudflugt med en kanotur. Tag på den 12 kilometer lange tur på Gudenåen den første dag, og vend så hjem til dit glampingtelt, hvor du kan hvile kroppen i en vaskeægte seng, mens du nyder et glas vin, som du har opbevaret koldt i køleskabet i dit glampingtelt.

5. Nordliv glamping

Nordliv finder du ved Hasle på Bornholms vestkyst. Pak rejsetasken, og tag på glamping i et af de store vandtætte bomuldstælte, hvor du kan sove trygt og tungt, når du falder i søvn til lyden af havets skvulpen og din yndlings danske film.

6. Lillero glamping

Det her sted er balsam for sjælen, sindet og kroppen. Lillero ligger i de smukkeste omgivelser nær Odsherred. Tag en dukkert i havet, varm dig i saunaen, og aflæg så en af Lilleros restauranter et besøg for at stille din sult i seafood eller pizza lavet over åben ild.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide