Disse 10 ting ville mænd virkelig ønske, at kvinder vidste om sex

Og her troede vi, vi vidste alt! Men så afslørede sexolog Jakob Olrik et par højst overraskende facts...

27. marts 2016 af Marianne Fischer

1. Rør ved hans slappe pik

“Det er ligeså rart at blive rørt på en slap penis som på en stiv. Kvinden kan nemt blive skuffet og tænke, at der er noget i vejen, hvis hans pik ikke bliver hård med det samme. Men det er en del af legen, og vi nyder også, at du kæler for vores slappe pik.”

2. Du skal ikke tage for hårdt fat

“Når du skal røre ved ham, så skal du ikke tage hårdt fat med det samme. I processen fra regnorm til Anakonda skal du derimod røre med forskellig intensitet. Det handler om at bygge det op og først røre og sutte hårdt, når den er helt hård.” 

3. Hans afvisning er en naturlig reaktion

“De fleste kvinder kan godt blive sårede, når manden ikke er så kælen og måske endda er lidt afvisende efter sex. Det er vigtigt, at du ikke tænker, at det handler om dig. For det er en helt naturlig og hormonel reaktion fra manden, når han har fået sin orgasme. Når han har haft sædafgang, udskyder han exceptionelt mange søvnhormoner i hjernen, og derfor bliver han automatisk meget afslappet. Det bedste, du kan gøre, er, at lade ham hvile.”

4. Stimulér hans prostata

“Prostata er et organ inde i manden. Organet udskyller væske og sæd og er et meget følsomt område. Hvis I begge har mod på det, kan det være enormt dejligt for manden at få stimuleret prostata, da det kan forstærke nydelsen og give en meget stærkere orgasme. Du kan stimulere prostata ved at stikke en finger op i endetarmen eller ved at trykke på mellemkødet, som er det sted, hvor kvinder har deres skede.”

Læs også: '50 sextricks: Her er mændenens favoritter'

5. Vær hengiven over for hans sæd

“Der er desværre mange kvinder, der synes, at sæd er ulækkert og ikke vil have noget med sæd at gøre oralt. Men du skal vide, at manden har et meget nært og kærligt forhold til sin sæd, så selvfølgelig er det bedst at sluge. Det viser, at du virkelig giver dig til ham. Hvis du spytter det ud i stedet for at sluge, er det mindre godt for ham. Det gælder selvfølgelig kun, hvis I er i et forhold. Hvis det er et engangsknald, har han mere forståelse for det. Men mit bedste råd er: Prøv at vænne dig til mandens sæd, så du får et naturligt forhold til det.”

6. Giv ham en tør orgasme

“Det her er en lidt mere avanceret teknik, men du kan faktisk få ham til at komme, uden at der kommer sæd ud. Det hedder en tør orgasme. Dét kan du give ham, når du giver ham et blowjob og samtidig aktiverer hans prostata ved at trykke på mellemkødet. Når du mærker en lille pumpen i mellemkødet, så betyder det, at han er ved at komme, og så trykker du så ekstra hårdt ind i mellemkødet. På den måde blokerer du sædens vej fra prostata, og så udskilles der ikke sæd. Men for ham er der faktisk ingen forskel. Han vil stadig få en orgasme, og faktisk en endnu større en, fordi du samtidig aktiverer hans prostata.”

7. Du skal ikke presse blodet ud af pikken

“Når du tager fat om pikken, skal du ikke presse blodet nedad. Du skal tværtimod presse blodet opad og ud i pikken. Altså skal du lave et stramt tag for neden ved pikroden, og så løsner du grebet, jo længere du kommer op af skaftet.”

8. Husk det seksuelle sprog

“Modsat hvad mange kvinder tror, så søger manden ikke bare en udløsning, når han er sammen med dig. Det kan han nemt selv klare. Det handler i stedet om den effekt, han har på dig. Han søger altså en reaktion fra dig, hvor du viser din nydelse gennem bevægelser og lyde – det er dit seksuelle sprog. Når han får en positiv reaktion fra dig, går det lige ind i hans hypofyse, og han ser det som en belønning. ”

9. Giv ham kærlig kritik     

“Hvis han ikke gør, som du gerne vil have, når han eksempelvis rører ved dig, så kan det være svært at sige til ham. Det er altid vanskeligt at rette på andre, og mænd kan godt reagere ret stejlt på kritik rent seksuelt. Det gælder faktisk begge køn. Hvis du gerne vil ændre noget ved ham, så er det vigtigt, at du bruger positiv psykologi. Fremfor at sige: ‘Det kan jeg ikke lide, at du gør’, så sig: ‘Jeg synes, det er virkelig rart, når du gør sådan her og sådan her’. Du får ingenting ud af at pille ham ned." 

10. Elsk din seksualitet

“Mange kvinder har tendens til at sammenligne sig selv med alle mulige idealer, som ingen i virkeligheden kan leve op til. Og derfor er der desværre mange, der ikke føler sig sexede nok. Men mænd går ikke efter det perfekte. Vi ved også godt, at det hele er photoshoppet. Den seksuelle tiltrækning handler derimod om, hvordan du har det med dig selv. Derfor er mit bedste råd, at du elsker dig selv og dit eget erotiske væsen som kvinde.”

Jakob Olrik er sexolog og har etableret sexologuddannelsen og parterapeutuddannelsen i Villa Wilder på Christianshavn i København, hvor han var rektor i en årrække.

Deruodver er han kronikør og debattør i Politiken, Euroman og Information, hvor han opfordrer til en sex- og kærlighedsrevolution. Han er forfatter til bøgerne ’Kvinde, kend din mand’ (Politikens Forlag 2013) og ’MER’ og bedre SEX’ (Gyldendal 2010) og ’Fordi jeg vil elskes’ (Politikens Forlag 2016). 

I mange år har han holdt foredrag rundt i Danmark og holdt taler i flere internationale sammenhænge. Og du kan vinde billetter til et af hans shows lige her.

Hvad synes mændene?