Forbudt sex
© iStock

Forbudt sex: “Jeg knalder med min fætter, selv om vi begge har kærester”

Læs om Charlotte, der både har et personligt og seksuelt forhold til sin fætter, trods de begge har kærester

6. april 2017 af Redaktionen

Læs vores interview med Charlotte, der nyder sit seksuelle forhold til sin fætter, trods de begge har kærester. Det specielle bånd mellem de to familiemedlemmer har mundet ud i sjov, tryg og fuldstændig problemfrit sex, de ikke har i sinde at stoppe. 

Hvordan startede I med at dyrke sex?

“Min fætter og jeg har altid været tætte, og helt fra vi var små, har vi leget sammen, selv om han er fem år ældre end mig. Da jeg var 19 år, sad vi bare os to og drak og snakkede om, hvor godt vi havde det sammen. Vi talte om, at vi egentlig nok flirtede med hinanden, og det endte med, vi kyssede og gik i seng sammen. Vi kendte hinanden så godt, så der var intet akavet ved det, og jeg følte mig helt tryg i hans arme.”

Tænkte du over, at I er i familie med hinanden?

“Ikke rigtigt. Jeg kunne aldrig have et forhold til mine andre fætre, det ville være enormt mærkeligt. Men ham her har jeg altid haft et specielt bånd til. Jeg har ikke fortalt det til veninder eller familie, for jeg er bange for, de ville dømme mig og synes, at det er ulækkert. Desuden er vi helt enige om, at det aldrig skal blive mere end sex, for vi har begge to kærester, som vi er glade for. Der er absolut ingen følelser eller jalousi mellem os, det er bare sex.”

Hvad giver det dig at dyrke sex med din fætter?

“Sex med min fætter er sjovt, trygt og fuldstændig problemfrit. Jeg får skøn sex uden forpligtelser og skænderier, og samtidig er det vanvittig frækt, at det er så forbudt. Når vi er til familiefester, melder vi os til at hente sodavand, så vi kan stå og kysse i garagen, mens hele den pukkelryggede og kæresterne er indenfor. Adrenalinet og risikoen for at blive opdaget er vildt pirrende. Vores familier er helt klar over, at vi er meget tætte, men ingen har mistanke om mere end det, og de skal heller ikke vide noget.”

Har du dårlig samvittighed over for din kæreste?

“Nej. Det kan lyde mærkeligt, men jeg har aldrig følt skyldfølelse over at være ham utro med min fætter. Min fætter og jeg var allerede involveret med hinanden, da jeg fik min kæreste, og derfor føles det ikke forkert. Jeg kan godt forstå, andre ikke fatter min logik, men sådan har jeg det. Jeg sørger for, min kæreste ikke opdager det ved at slette de frække sms’er fra min fætter. Men jeg lyver ikke, når jeg skal derover, for vi har altid set hinanden bare os to, så det er ikke unormalt.”

Hvad kunne få dig til at stoppe forholdet til din fætter?

“Det er et svært spørgsmål. Hvis en af os får følelser for den anden, stopper vi – det har vi aftalt. Og hvis min fætter pludselig ikke vil mere, så er det også okay. Jeg vil være ærgerlig over at miste det, vi har, men jeg vil ikke blive ked af det, for jeg er ikke forelsket i ham. Måske vil jeg selv stoppe det, når min kærestes og mit forhold bliver mere seriøst, hvis vi for eksempel bliver forlovede eller får børn. Men jeg er ikke sikker.”

Artiklen er tidligere bragt i magasinet Woman.

Vil du deltage i konkurrencer og læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Hvad synes mændene?