10 (glade) kvinder med kærester deler deres bedste tips til at bevare gnisten i forholdet

De har været i forhold på op til ti år, så et eller andet må de gøre rigtigt

16. oktober 2016 af Redaktionen
Når hverdagen rammer, kan det let slide på sexlysten. Ti kvinder med forholdssucces fortæller, hvordan de undgår, at gnisten brænder ud – år efter år efter... 

Efter 1 års forhold 

Offentlige udfoldelser 

“Vi er vilde med at pirre, når vi er ude sammen – det giver nemlig rigtig god sex, når vi kommer hjem igen! Jeg kan for eksempel finde på at gå uden trusser og fortælle ham det under middagen. Andre gange gramser vi lidt under bordet eller hvisker frække ting til hinanden, når ingen hører det. Det virker! Så kan vi spændt gå og vente på at komme hjem. Jeg har også en gang eller to givet ham en forsmag i form af et hurtigt blowjob, lige før vi skulle ud ad døren – så springer han på mig det øjeblik, vi kommer hjem!”

- Kathrine 

Efter 2 års forhold 

Spontan ved spisetid

“Det er vigtigt at være spontane – specielt når det gælder sex! Men det kan være svært at finde tid. Ved spisetid har vi muligheden, fordi vi kun har os selv at tage hensyn til – vi kommer jo ikke for sent på arbejde eller noget i den stil. Vi har fere gange brændt maden på, fordi vi lige skulle knalde først. Det kan også være, at jeg dropper opvasken og i stedet hopper ind og overfalder min kæreste på sofaen. Sørg for at give plads til spontaniteten, når tiden er der!”

- Karina

Efter 3 års forhold 

Udnyt tiden

“Vores genvej til mere og bedre sex i hverdagen er at sørge for altid at kærtegne og kæle for hinanden i løbet af dagen. For eksempel bruger vi tit reklamepauserne i tv på at kysse – og det er da sket mere end én gang, at vi har misset resten af filmen. Står vi i kø i supermarkedet eller venter for rødt, holder vi også altid om hinanden, kysser eller nusser. Kærtegn i løbet af dagen giver glæde, lyst og energi!”

- Celine

Efter 4 års forhold

Bindende aftaler

“Beslut dig i forvejen for at have sex – og hold fast i det! Også selvom du er træt og oppustet, og selv støvsugeren er støvet. Jeg bestemmer mig som regel allerede om morgenen og sørger så for at barbere ben og finde noget frækt undertøj frem, som jeg ved, han vil elske at se mig i. Så har jeg ligesom lavet en aftale med mig selv, og den holder jeg. Det er jo en virkelig rar aftale... og meget sjovere end støvsugning! Selvfølgelig kan der komme noget i vejen, men det handler mest om prioritering!”

- Camilla

Efter 5 års forhold

Scorebeskeder

“Det er vigtigt at vise din kæreste, at du har lyst til ham, og i den forbindelse er små beskeder et meget brugbart redskab. Jeg er efterhånden blevet den ultimative telefon-flirter, for når min kæreste og jeg sender frække sms’er med søde komplimenter til hinanden, giver det os selvtillid, overskud og ikke mindst lyst. På den måde kan vi have et langt forspil kørende hele dagen. Det kan både være på sms, mail eller en lille post-it i madkassen – og med alt fra: ‘Skynd dig hjem, jeg venter på dig ... i sengen... nøgen’ til de mere detaljerede: ‘Hvad ville jeg gøre, hvis du var her-beskeder’.”

- Louise

Efter 6 års forhold

Overraskelser

“For os er tricket, at vi bruger tid på at overraske hinanden i hverdagen med både små og store ting. Det kan være alt fra spontane rejser, lækre middage til noget så simpelt som at have taget opvasken, når den anden kommer hjem. Især sexede overraskelser er et hit! Oplevelsen af, at din partner tænker på dig, smitter af på lysten til at glæde hinanden under dynerne.”

- Line


Efter 7 års forhold

Kom væk fra hinanden

“Noget, der giver os begge energi og lyst til hinanden, er faktisk at pleje venskaber og andre interesser uden for forholdet. Jeg prøver altid at undgå at min kæreste 'kommer i vejen' for mine venskaber. Når vi i perioder kommer til at sidde lårene af hinanden, er der ikke så meget nyt at snakke om, og så bliver det hele lidt kedeligt – også i sengen. Det fungerer meget bedre, når vi giver os selv lov til at savne hinanden. Jeg bruger en del tid med mine veninder og på træning, og når jeg kommer hjem, har jeg som regel masser af overskud og lyst til hygge under dynen.”

- Anne

Efter 8 års forhold

Let påklædt leg

“En nem måde at komme hurtigere fra A til B, når det kommer til sex, er simpelthen at have mindre tøj på derhjemme. I stedet for at hoppe i joggingbukser og hættetrøje, når jeg kommer hjem fra arbejde, nøjes jeg med trusser og T-shirt. Så er vi jo nærmest allerede halvvejs. Det plejer at få min kæreste op af sofaen!”


- Ditte

Efter 9 års forhold

Lad være med at falde i mor-fælden

“Der er intet, der dræber lysten, som at gå rundt og sørge for, at han har hue på om vinteren og spiser sine gulerødder hver onsdag. Jeg minder jævnligt mig selv om, at jeg ikke skal bestemme de ligegyldige småting i hans liv – han er fint i stand til at tage vare på sig selv. Når jeg lader være med at behandle ham som en lille dreng uden for soveværelset, er han bedre i stand til at være en rigtig mand derinde.”

- Mette

Efter 10 års forhold

Date night

“Vi tager på date hver onsdag, og det er der stort set intet, der får lov at rokke ved. Der laver vi alt muligt sammen, som vi godt kan lide – biografture, wellness, romantisk middag (som før er endt i sexet sjov med maden) og til tider lidt mere anderledes og utraditionelle dates. Vores faste date night betyder, at vi har sex mindst én gang om ugen, da det for os er en naturlig del af en dejlig aften i hinandens selskab. I perioder kan det være den eneste aften om ugen, vi har sammen, men selv når vi ser hinanden meget, er aftenen speciel, fordi vi gør lidt mere ud af os selv og har sat os op til, at det skal blive en hyggelig aften.”

- Mie


Artiklen har tidligere været bragt i magasinet og er skrevet af Cecilie Winther.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Hvad synes mændene?