Samantha - Sex and the City
© HBO

6 vilde stillinger, du skal kaste dig ud i med dit onenightstand

Dem, du vælger, når du ved, at du ikke skal se ham i øjnene igen

24. september 2017 af Redaktionen

Noget af det bedste ved onenightstands er, at du kan kaste dig ud i eksperimenterende stillinger, som du ikke ville være klar til at prøve (lige med det samme) med en kæreste

Et engangsknald skal du ofte ikke se igen, så det er bare om at slå dig løs – og du kan være så egoistisk, du har lyst til. Det handler nemlig kun om at gøre dig selv tilpas, når du kun er sammen med den udvalgte mand denne ene nat. 

Det kunne for eksempel være én (eller flere) af disse seks vilde kamasutrastillinger.

1. Ro ro ro min båd... 

Den her kræver stærke arme. Dine – ikke hans. Her ligger din partner nemlig nederst, og du ligger ovenpå ham med ryggen vendt mod ham, mens du støtter på armene. Det er god træning for dig, da du gør det meste af arbejdet. Til gengæld er der rig mulighed for, at han kan stimulere din klitoris.

Så kan du vågne op efter en tur i byen, både seksuelt tilfredsstillet og klar til at springe turen i fitness over med god samvittighed!

2. Smidighedstest

Så skal der strækkes ud! Denne stilling er til dig, der elsker 69'eren, men som alligevel gerne vil eksperimentere lidt mere. Det går i al sin simpelhed ud på, at aftenens fangst sidder med benene strakte og knæene let bøjede, mens du står med ryggen til ham. Læn dig forover (pas på, du ikke falder!), og så er det ellers bare at give dig i kast med en anderledes udgave af den gamle kending. 

3. Spring ud som akrobat 

Vil du gerne eksperimentere lidt mere – og har du fået lokket en veltrænet mand med hjem i seng – så kan I kaste jer ud i denne lidt mere krævende udgave af 69'eren.

Din stærke mand tager dig i sine arme, og så er det faktisk hans job at få vendt dig på hovedet. Og så er det ellers bare om at holde godt fast i hinanden, mens I gør det, I er kommet for.   

4. Blæksprutten

Har du danset og drukket dig igennem en lang aften i byen? Og er du på den ene side glad for at have scoret en lækker mand, men på den anden side helt klar på bare at ligge og lade ham gøre arbejdet?

Så er denne stilling ideel til dig! Du slippe for alt arbejdet, men den er alligevel eksperimenterende nok til, at han vil synes, at du er et godt knald.

Du ligger på ryggen med dit ene ben strakt og det andet let bøjet. Din scoring ligger ved siden af dig med det ene ben strakt langs din ryg, og det andet lægger han hen over dit bøjede ben. Du kan bruge dine arme til at løfte dig lidt op, men ellers er det bare om at lade ham arbejde for at tilfredsstille dig. 

5. Omvendt lapdance

Her er det igen ham, der skal arbejde, men det er dig, der høster alle fordelene. Han har nemlig fuld adgang til både dine bryster og din klitoris, så det er bare op til dig at få ham til at opdage denne dejlige fordel. Han får jo også noget ud af tilfredsstille dig – din evige taknemlighed, for eksempel. Eller, den strækker sig da i hvert fald mindst hele aftenen...

6. Tag, hvad du vil have!

Her er det fuldstændig dig, der er i kontrol, mens det er hans opgave at tilfredsstille dig. Det kræver måske en del mod, men det er derfor onenightstands er geniale: I kender ikke hinanden, så han ved det jo ikke, hvis du ikke er den dominerende type til daglig. Du kan bare være det for denne ene aften og få lige, hvad du vil have! 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Hvad synes mændene?