Erotisk litteratur | Kvinde med vand i hånd
© iStock

7 seriøst frække sites med erotisk litteratur, der gør dig drivvåd

Hvis du er vild med Fifty Shades of Grey, så vil du elske disse 7 saftige erotiksider!

1. november 2017 af Sarah Lyster Nielsen

Hvis du er til erotisk litteratur, har du sikkert læst Fifty Shades of Grey, men der er masser af erotisk litteratur derude, og meget af det kan du finde online. Der findes hele sites, du kan udforske, så uanset om du fantaserer om BDSM, dominans eller gruppesex, er der masser af historier, du kan dykke ned i.

Vi har samlet 7 sites til dig – både på engelsk og dansk – som med garanti kan gøre dig drivvåd og hjælpe dig på vej til orgasmen. Værsgo!

1. Literotica

Uanset hvad du er til, har Literotica det. Første gang, fetish, voyeurisme, sci-fi, kendis eller aliens og spøgelser – det hele er der, så her kan du helt sikkert udforske dine fantasier og præferencer. Måske finder du noget, du ikke anede, du tændte på?

Du kan besøge siden lige her

2. Bellesa

Bellesa har et mere selektivt udvalg end for eksempel Literotica, og sitet er specifikt lavet til kvinder; Bellesa fokuserer meget på indholdet og på, at kvinderne i historierne er ‘ægte’, seksuelle kvinder, der ikke bare skal erobres. 

Du kan besøge siden lige her.

3. Behov.dk

Behov.dk består af danske sexnoveller, som er indsendt af læserne selv, så hvis du har en erotisk forfatter i maven, er det sitet for dig. Der er ikke et kæmpe udvalg – men det kan du jo lave om på!

Du kan besøge siden lige her.

4. Sex Stories Arena

Hvis du hellere vil have ægte historier end fiktion, så skal du slå vejen forbi Sex Stories Arena. Her er det nemlig helt almindelige mennesker, der deler deres egne historier – og de har prøvet lidt af hvert!

Du kan besøge siden lige her.

5. Remittance Girl

Remittance Girl er en form for blog, hvor alle historierne er skrevet af den samme, nemlig Remittance Girl selv. Der er forskellige genrer, og ligesom på de andre sites kan du selv vælge, hvad du har lyst til at prøve; hver historie er markeret med tags, så du kan se, hvad du begiver dig ud i.

Du kan besøge siden lige her.

6. Sexwriter.dk

Sexwriter er lidt a la en dansk udgave af Literotica; her kan du også vælge mellem forskellige kategorier, så hvis du for eksempel nogensinde har fantaseret om middelaldersex eller sex i juletiden, kan du endelig få opfyldt dine hedeste sexdrømme.

Du kan besøge siden lige her.

7. BDSM Cafe

Hvis tanken om BDSM får det til at kilde lidt ekstra, så er BDSM Cafe lige noget for dig. Her kan du læse noveller om slavetræning, underkastelse, og hvad BDSM-universet ellers indeholder. Er du fan af Fifty Shades, er det her måske dit nye yndlingssite!

Du kan besøge siden lige her.

Hvis du mangler mere dansksproget erotik, så kan du også udforske Womans egne Godnathistorier; der er i hvert fald mere end nok at dykke ned i. God læselyst!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Hvad synes mændene?