Fifty Shades of Grey
© Universal Pictures, Fifty Shades of Grey

8 pivfrække sexscener fra Fifty Shades, I kan prøve – og én, I skal holde jer fra

Vil du dyrke sex, som den kommende Mrs. Grey gør?

20. september 2017 af Rie Louise Kirkebjerg

Fifty Shades åbnede døren til en helt ny verden, da Fifty Shades of Grey i 2015 ramte biograferne. Mystiske og magtfulde Christian Grey lærte nemlig den stille og uskyldige Anastasia Steele (og mange af os andre) om et univers fyldt med hård sex, dominans og S/M. 

Siden da er efterfølgeren Fifty Shades Darker kommet, som også er spækket med ustyrligt frække sexscener – og dem kan vi vist forvente endnu flere af i den nye Fifty Shades Freed, der kommer i biograferne februar 2018!

8 sexscener fra Fifty Shades, I kan prøve

Vi har før guidet jer til, hvordan I kommer i gang med Fifty Shades-sex, som både kræver, at I taler sammen om lyster – og grænser. Når I har gjort det, vil I kunne give slip og sammen udforske det spændende og lidt forbudte. 

Hvis I mangler inspiration til, hvad I helt konkret kan gøre ved hinanden, kan I jo prøve at have ægte Fifty Shades-inspireret sex. Vi har derfor samlet otte sexscener fra filmene, I kan kaste jer ud i.

1. Elevatorsex

Spontanitet og sex er ret god kombination, og så beviser jeres pludselige lyst til hinanden virkelig, at jeres kemi er et match made in heaven.

Fifty Shades
© Giphy

2. Fastbundet

Med armene bundet over hovedet kan den af jer, der er fastbundet, intet gøre ved den andens berøringer. Hvis I har snakket om jeres grænser og lyster, kan den afmagt, I mærker, pirre jer begge. Med lukkede øjne lægger I virkelig mærke til hver enkelt lille berørelse på kroppen.

Fifty Shades
© Giphy

3. Badekarsforkælelse

Hvis du er den heldige ejer af et badekar, kan du udnytte det til mere end spa-tid med en ansigtsmaske klasket i ansigtet. Det er nemlig et ret godt sted at have sex!

Fifty Shades
© Giphy

4. Brandvarm med isterninger

Få kuldegysningerne til at strømme gennem hele din krop ved at lade din mand pirre dig med en isterning. 

Fifty Shades
© Giphy

5. Drivvåd sex under bruseren

Oralsex er bare bedst i badet... Så få brusebadet klaret sammen med din partner!

Fifty Shades
© Giphy

6. Bundet fast med et slips

Brug simple ting som slips eller bælter til at gøre legen på lagnerne frækkere end nogensinde.

Fifty Shades
© Giphy

7. Uventet

Igen... Spontanitet og sex er en virkelig god cocktail, og hvis det er blandt andre mennesker, gør det hele scenariet endnu mere spændende og forbudt.

Fifty Shades
© Giphy

8. Spanking

Spank kan sætte prikken over i'et, hvis I mangler lidt ekstra i soveværelset. Og så kan I jo vurdere, om det skal være den lidt mildere version med hånden – eller om I vil gå all in med en pisk til formålet.

Fifty Shades
© Giphy

Hold dig fra...

Hvis du vil eksperimentere med hård sex sammen med din kæreste, skal I begge være utrolig afklarede omkring, hvilke regler I skal følge. Det kan nemlig være, at mens én af jer virkelig bliver tændt af den S/M-inspirerede sex, overskrider den anden en række grænser langt tidligere.

I Fifty Shades of Grey siger Ana til Christian, at han skal vise hende, HVOR ondt det kan gøre. Anastasia har inderst inde ikke lyst til at blive slået så hårdt, men lader alligevel Mr. Grey straffe hende med en voldsom læderpisk. Du bør aldrig kaste dig ud i noget, der involverer piske, læder eller spank, hvis du ikke er HELT sikker på, at du er klar – og har lyst – til det. 

Fifty Shades
© Giphy

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Hvad synes mændene?