Par strækker sig i sengen
© iStock

Derfor skal du starte dagen med et knald!

Du skal komme, før du går…

6. september 2017 af Redaktionen

Morgensex kan nogle gange godt virke lidt op ad bakke med morgenånde og for lidt tid, før du skal på arbejde, men det kan sagtens gøres effektivt – og så er der masser af fordele ved at have morgensex.

Hvis du lige mangler det sidste overtalelse for at springe på morgensexvognen, så har vi en hel liste klar med alle de fordele, der er ved morgensex, men helt ærligt… Så skal der jo nok ikke så meget overtalelse til at kickstarte dagen med lækker sex!

1. Du starter dagen på en god måde

En solid gang morgensex med en god afslutning er i sig selv nok til at give dig et smil på læben resten af dagen, men faktisk har en undersøgelse også bevist, at en god morgenquickie (eller morgenmaraton, hvis I er til det) udløser oxytocin i hjernen.

Oxytocin får dig til at føle dig tættere med din partner og mere elsket, og den fornemmelse tager du med dig, når du går ud ad døren. Så er dagen godt i gang!

2. Du må gerne være lidt klam

Det siges jo, at morgenstund har guld i mund, men vi ved alle sammen godt, at det er løgn… Det er bare dårlig morgenånde. Men det er I jo to, der har, og I kan sagtens finde nogle gode stillinger, hvor det intet betyder. Prøv doggy style, eller lig i ske, og så er I ude over dét problem. 

3. Du behøver ikke bruge meget længere tid på morgenrutinen

Det kan være lidt stressende at skulle presse mere ind i en sikkert allerede stresset morgenrutine, men det behøver faktisk slet ikke tage særligt lang tid at presse en gang morgensex ind.

Du skal nok i bad alligevel, så tag ham med i badet – så klarer I to fluer med ét smæk! Og alternativt kan I jo altid vælge at sætte alarmen en anelse tidligere – det er dét værd at stå lidt tidligere op for en morgenorgasme!

4. I kan slappe lidt mere af om aftenen

Efter en lang dag kan du måske godt blive lidt træt ved tanken om den helt store tur lige før sengetid. Det undgår du, hvis I tager den om morgenen i stedet! Så kan I bruge aftenen på at putte og se det nyeste afsnit af Game of Thrones i stedet – eller bare gøre det både morgen og aften…

5. Han holder længere

Mænds testosteronniveau er højere om morgenen efter en god nattesøvn, og det betyder, at din kæreste ikke bare har mere lyst til sex, men også mere energi, hvilket hjælper ham med at holde længere. Det kan selvfølgelig være lidt upraktisk, hvis det ikke skal tage for lang tid, meeeen mon ikke I finder en løsning…

6. Det holder dig sund og rask

Der er forskning, der viser, at morgensex styrker dit immunforsvar, da det giver dig mere IgA i kroppen; IgA er et antistof, som beskytter dig imod infektioner, så du vil nemmere kunne kæmpe imod.

Altså er der tydeligvis masser af gode grunde til at forsøde morgenrutinen med lidt frisk morgensex, så det er bare med at slå jer løs!

Kilde: Cosmopolitan

Hvad synes mændene?