Dette kendetegner par, der har et aktivt sexliv
© iStock

Disse 8 ting kendetegner par, der ofte har gang i lagengymnastikken

Kan du og din kæreste genkende jer selv?

13. november 2017 af Katrine Ellen Allentoft Haslund

Er familieweekender én lang udholdenhedstest for dig og din kæreste, er jeres naboer efterhånden ved at være lidt trætte af at få deres nattesøvn forstyrret, og har I for længst accepteret, at verden uden for lejligheden bare ikke er noget for jer? 

Hvis du og dine kæreste har svært ved at holde fingrene fra hinanden, så genkender I måske jer selv i nedenstående. 

1. I ved, at ingen af jer er perfekte – og det er okay!

Når I accepterer hinanden, som I er, og omfavner hinandens ufuldkommenheder, så slapper I meget mere af. Det er et rigtigt stærkt fundament for et godt og aktivt sexliv, at I er trygge ved hinanden. 

2. Du elsker din egen krop

Hvis hverken du eller dine kæreste er (for) usikre på jeres krop, så er der også større chance for, at I oftere har lyst til hinanden. Kærlighed til vores krop er desværre ikke altid det letteste for os kvinder, men det kan altså gøre vidundere for dit sexliv, hvis du arbejder på kropskærligheden. Jo tryggere du er ved din egen krop, jo mere kan du slappe af under sex, hvilket også giver dig mere lyst til det.

3. I har det sjovt sammen – også i sengen

Netop fordi I accepterer hinanden og jer selv, forventer I heller ikke, at sex altid skal være passioneret eller sensuelt. Nogle gange er det bare sjovt, og I griner igennem det hele. 

Det tager enormt meget pres væk fra selve akten, som nogle gange kan være præget af forventninger. Sex må gerne bare være sjovt: Ligesom resten af jeres forhold, som forhåbentligt også har en masse sjove øjeblikke

4. I stoler på hinanden

Hvis I stoler på hinanden, betyder det også, at I er trygge ved at tale med hinanden om jeres fantasier og om, hvad I godt kan lide. Det gør jeres sex helt fantastisk, når I ved, hvad I tænder på, hvilket kun giver jer lyst til mere.

5. I går (begge) op i den andens tilfredsstillelse

Du elsker at gøre det, han kan lide i sengen, og det samme gælder ham. Når sex ikke kun handler om din egen nydelse – men også glæden ved at gøre det, den anden kan lide, bliver den kun bedre (og oftere)! 

6. I ved, at lysten til sex nogle gange kun kommer, hvis I arbejder for det 

Vi går altså ikke rundt og har lyst til sex hele tiden. Men par, der er aktive i sengen, ved også, at lysten ikke altid behøver at komme af sig selv: Du ved, at den nok skal komme, når først du mærker din kærestes læber mod dine eller ser ham tjekke dig ud, når du skifter tøj. 

7. I venter heller ikke på det perfekte øjeblik

Skal én af jer ud ad døren om en halv time, mens den anden først lige er kommet hjem? Det stopper jer ikke – så er en quickie jo bare perfekt

Det bringer jer kun tættere sammen, når I viser, at I stadig har lyst til hinanden i en travl hverdag. 

8. Sex er ikke alt

I er virkeligt aktive i soveværelset, men det er ikke derfor, I er sammen. Der er SÅ mange andre sider af jeres liv, hvor I bare er gode for hinanden, og hvor I fungerer godt sammen. Og derfor har I også lyst til hinanden. Fordi I har lyst til hinanden i alle dele af jeres liv.  

Kilde: Womansday.com

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Hvad synes mændene?