Sex
© iStock

En ny undersøgelse afslører europæernes favorit-sexstilling

Overrasker det dig?

8. december 2016 af Rie Louise Kirkebjerg

Hvilken type er du i sengen? Er du mest til drivvåd sex i badet eller den klassiske (men orgasmesikre) missionærstilling? Vi har tidligere spurgt mændene, hvilke sexstillinger der er deres foretrukne, og nu viser en ny undersøgelse, hvilke sexpositioner der er favoritterne i Europa og Amerika.

Doggystyle er vores favorit

Onlinelægen DrEd undersøgte både, hvilke sexstillinger vi bedst kan lide, og hvilke vi helst vil prøve. På en klar førsteplads ligger doggystyle som favoritsexstillingen med hele 35 procent af stemmerne, efterfulgt af den gamle klassiker missionæren med 22,5 procent af alle stemmer. Missionærens høje plads kan måske skyldes, at sex både kan være mere personlig og hyggelig, når man kan kigge hinanden i øjnene?

Udskift aftensmaden med sex på bordet

Sex på et bord, hvor kvinden ligger ned, mens manden er stående, er den sexstilling, som flest gerne vil prøve – og dette er på trods af, at det er den stilling, vi er mindst glade for. Mens doggystyle fik 35 procent af stemmerne, og missionæren fik 22,5 procent af stemmerne, ligger sex på et bord nemlig på sidstepladsen med kun 1,2 procent stemmer.

Om vi skal udskifte aftensmaden med sex på spisebordet er der altså lidt delte meninger om. Måske er det mest af alt fantasien om manden, der i en hurtig bevægelse river alt ned fra bordet, og imens glas og andre ting smadrer, løfter kvinden op på bordet, fordi han bare ikke kan vente med at få hende? 

Selvom det på film ser virkelig godt ud, er det måske lidt upraktisk i længden, når I pludselig ikke har flere tallerkner, men så er der heldigvis mange andre små ting, som kan gøre jeres onsdagsknald til noget helt særligt

Vil du følge med i, hvad vi laver på Womanredaktionen? Læs mere her.

Læs mere fra samme kategori